Fasett på 2 minutter

En god (og nyttig!) start på dagen

2 x Red Dot til Fasett

2 x Red Dot til Fasett

Appen vi laget sammen med Total Norge fikk hele to utmerkelser i årets Red Dot Award, som er en av verdens største kommunikasjonskonkurranser. I ett ord: Hurra!

iPad-appen ble laget sammen med Total til ONS 2014, der den ble brukt på standen for å fortelle besøkende om modeller, organisering, innovasjon og avanserte teknologiutfordringer selskapet har løst de siste årene.

Red Dot Award var appen i konkurranse med 7451 innsendte arbeider fra 53 land. Totalt fikk 568 jobber (eller ca. 8 prosent) utmerkelse av juryen, og vi var så heldige å få en i kategorien ”Apps” og en i ”Illustrasjon”.

- En Red Dot Award henger høyt, og dette viser at Fasett henger med og lykkes i utviklingen av digital kompetanse og anvendelse for å skape god kommunikasjon. På vegne av mine fantastisk flinke medarbeidere og en flott oppdragsgiver, har vi lov til å være litt stolte, sier daglig leder i Fasett, Pål Hjorth Berge.

Appen er laget i samarbeid med Total og Katachi, mens Headspin har bidratt med animasjoner. Den samme appen ble tidligere i år tildelt sølv i kategorien ”Apps” i ”The European Design Awards 2015”.  Fasett har også mottatt Red Dot Award tidligere, for årsrapport til Sandnes Sparebank (2009) og for pakningsdesign til Suldalsskinka (2010).

Se vinnerarbeidene presentert på Red Dots nettside: Eductional Illustration og Apps