Nyhetsbrev mars 2018

Nyhetsbrev desember 2017

Alle gode ting er tre

Alle gode ting er tre

– i hvert fall når det er snakk om nye medarbeidere i Fasett! Velkommen skal dere være, Morten, Line og Lena.

– Fasett er i sterk vekst og jakter på nye hoder inne ulike disipliner. Vi er veldig glade for at vi nå har tre nye, sterke fasetter med på laget, sier daglig leder Pål Hjorth Berge. 

Morten Ek er ny kreatør/tekstforfatter fra og med 1. mars. Han kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Stavanger Symfoniorkester, og har også verdifull erfaring fra bl. a. Oktan Stavanger og Statoil, i tillegg til byråer i Bergen og Oslo.

Line Due-Olsen er grafisk designer utdannet ved University of Idaho, USA. Hun har verdifull erfaring fra både web UI/UX, logo/identitet og har bidratt på prestisjetunge prosjekter for blant andre Faraday Future og Land Rover. Hun kommer fra Montaag, og er i gang 1. april.

Lena Mjølsnes Pedersen er et velkomment tillegg til prosjektlederapparatet fra og med 1. august. Lena har en bachelor i møbeldesign og mastergrad i Design Management, i tillegg til prosjektlederutdannelse. Hun har mange års erfaring med prosjektledelse og administrasjon, og har tidligere jobbet i Oktan Stavanger, Statoil og Drivkraft.