Sølv i NM i årsrapport!

Hjemme hos Fasett

Back to school – i Berlin!

Back to school – i Berlin!

Kreativ leder Egil Alv Andreassen er tilbake på skolebenken – nærmere bestemt på Berlin School of Creative Leadership, der han har begynt på en Executive MBA i Creative Leadership. Her følger en Fasett Asks Questions (FAQ)!

Tilbake på skolebenken, altså. Hva nå?

Nå er det klart for en Executive MBA i ”Creative Leadership”. Jeg tok en modul av denne utdannelsen for noen år siden – nå er det på tide å bli ferdig. Eller, rettere sagt; bli ferdig august 2016!

 

Varer ikke et masterstudium veldig lenge, som i – blir du borte fra Fasett i årevis?

Et masterstudium slik det er lagt opp på BSCL er lagt opp slik at det kan tas parallelt med jobb. Så, selv om graden i utgangspunktet skal ta to år, er det fleksibelt og kan tilpasses i tid. Jeg kommer derfor ikke til å bli vekke fra Fasett mer enn noen uker i løpet av undervisningsåret.

 

Hva er målet med studiet?

Profesjonelt sett er målet med MBA’en like enkelt som det er vanskelig: bli en bedre kreativ leder.

 

Hvorfor ble det akkurat denne skolen?

Berlin School of Creative Leadership er den eneste skolen i verden som tilbyr denne utdannelsen på et slikt nivå. Det kommer studenter fra hele verden – fra Australia, Brasil, Sør-Afrika, Kina, India og ja, Norge.

 

Hva kan du vente deg?

Undervisningen er ledet av det ypperste innen alle disipliner som faget berører: ledelse, psykologi, økonomi, kreativitet, reklame osv osv.– mennesker som resten av året er ved Harvard, Columbia og St. Gallen, toppkreatørene fra de store nettverkene og mestvinnende byråene og ledere fra de største redaksjonene, medieinstitusjonene og forlagene. Skolen, med President Michael Conrad i spissen har et kontaktnett du ikke finner maken til: hva med gjesteforelesning med Sir John Hegarty, Andrew Loog Oldham eller Keith Reinhard?

 

Hva ser du mest frem til?

Komme i gang!

 

Fasett har hatt god kontakt og samarbeid med Berlin School og President Michael Conrad i flere år. Noe du vil tilføye her, daglig leder Pål Hjorth Berge?

Ikke annet enn at Egil har full støtte internt, for ikke å si press (!), for å ta dette helt unike og veldig krevende programmet som jeg vet vil passe både ham og Fasett perfekt. Det er tøft å være tilbake på skolebenken når man er 40+, det vet jeg av egen erfaring,  men også kjempekjekt, intellektuelt stimulerende og faglig veldig, veldig nyttig videre i jobblivet. Jeg misunner ham muligheten!