Vokser med oppgaven

Den viktigste lunsjen i måneden

Fasett inngår sponsoravtale med Norway Chess

Fasett inngår sponsoravtale med Norway Chess

Fasett har inngått en sponsoravtale med Norway Chess, en av verdens største sjakkturneringer som i år arrangeres for tredje gang. Fra 15. juni retter hele sjakkverdenen blikket mot Stavanger-regionen i noen hektiske uker: Når noen av verdens beste utøvere møter hverandre til kamp engasjerer dette langt utover Norges grenser. Sjakk er en verdensidrett.

– Å utrykke seg på en god og effektiv måte er alfa og omega i dagens globale samfunn. Noe av det vi har satt mest pris på er det grundige arbeidet Fasett har gjort for å bli kjent med organisasjonen vår. De kjenner godt til våre visjoner og ambisjoner og jobber alltid ut ifra vår beste interesse, sier prosjektleder i Norway Chess, Benedicte Westre Skog.

 

– Å treffe Norway Chess første gang var et spennende møte, sier kreativ leder i Fasett, Egil Alv Andreassen

– Dette var en organisasjon som fra første stund har hatt en klar og tydelig målsetning – de ville bli verdens største og viktigste sjakkturnering. Men de ville bli det på sin egen, utradisjonelle måte, blant annet skulle det ikke bli en "lukket" turnering på et mørkt hotellmøterom, nei her var det forskjellige spillesteder i både fabrikker og severdigheter. Et gjennomtenkt ønske om å engasjere hele regionen gjennom skolesjakkprogrammet, viser at Norway Chess tenker langsiktig og bredt – og ikke elitistisk og hemmelig.

 

Og mye tyder på at Norway Chess har klart å bli blant verdens største og viktigste. Turneringen er ved flere anledninger kåret til verdens beste, og den samler de ni-ti høyest rangerte spillerne hver år. Med Magnus Carlsen i spissen.

 

– Norway Chess har vokst til å bli en solid organisasjon på rekordtid og er uten tvil av internasjonal kaliber. For å kunne kommunisere best mulig med omverden valgte vi å kontakte Fasett for å få hjelp til å utrykke oss visuelt, sier en fornøyd styreleder i Norway Chess, Kjell Madland.

 

– Å samarbeide med Fasett er alltid kreativt og inspirerende. Vi er stolte av å ha Fasett på laget og ser frem til et langt samarbeid.

 

Se promofilmen fra Norway Chess her