ConocoPhillips valgte Fasett

Grand Prix og 4 × gull til Fasett

Fasett + IUM = sant

Fasett + IUM = sant

Fasett har inngått et samarbeid med IUM, et av Norges ledende mediebyråer.

Vi samarbeider med IUM fordi vi vil tilby våre kunder enda bedre råd innen medievalg, målgruppedefinisjon, optimalisering og evaluering av kampanjer. I tillegg vil avtalen gi bedre betingelser i mediene for våre kunder.

Mediebransjen har endret seg enormt de siste årene. For oss i Fasett er det viktig å alltid være oppdatert og med på utviklingen. Det er ikke bare medievalg vi skal gi gode råd om lenger, vi skal også videreformidle videre kunnskap om forbrukertrender og hvordan nye medier påvirker folks hverdag til våre kunder.

Fasett skal fortsatt være et medieuavhengig byrå, og gi de beste rådene uten å føle seg eller være bundet av løsningsteknologi. Vårt viktigste bidrag vil fremdeles være idéer og kreativitet som skal fungere kanaluavhengig; gjennom avtalen med IUM vil vi kunne tilby en enda bedre og bredere totalløsning for våre kunder.

Avtalen trer i kraft umiddelbart. Vi ser frem til å kunne presentere mer om dette  samarbeidet for våre kunder og samarbeidspartnere ved første og beste anledning.

– Her i Fasett vokser vi sammen med våre kunder og må derfor også styrke vår mediekompetanse for å gjøre våre kunder og jobber enda bedre. Vi har store ambisjoner på vegne av våre kunder, så bare det beste er godt nok, sier daglig leder Pål Hjorth Berge.