Nyhetsbrev november 2016

Egil har vært i Asia (og læring har funnet sted!)

Fasett nyhetsbrev august 2016

Fasett nyhetsbrev august 2016

Nå er det endelig hverdag igjen!

Og endelig er også vår første store, nasjonale kampanje for VB lansert med annonsering på nett, i sosiale medier, på radio, hos kjedens 200 medlemsbedrifter og til 600 000 postkasser i hele landet. Høstsesongen starter med gode råd og tilbud på det som gjør hverdagen litt gladere.

 

Hjulene er i gang for Flybussen

Endelig er Flybussen tilbake i Sandnes! Det ble feiret med en ekte utfordring, for å avdekke (en gang for alle!) om Flybussen egentlig er det raskeste alternativet når man skal ut til Sola fra Sandnes/Ruten. I 'Ruten Take Off Challenge' ble bussen utfordret av både en Jaguar, helikopter, sykkel og rulleski. Vi sendte direkte fra Ruten da Flybussen skulle til pers, med ordfører Stanley Wirak som første passasjer. Hvordan det gikk? Det kan du se her.

 

Nytt design i butikkhyllene

Bacon, pølser og pålegg fra Idsøe har fått nye store, tydelige og forbrukervennlige etiketter som gjør dem enda mer synlige i butikk. Det nye designet er fundamentert i historien og opphavet til den anerkjente merkevaren, med farger hentet fra tidligere butikkmateriell fra pølsemakeren i Verksgata. Ærlige saker i ny og moderne form – og samtidig et aldri så lite fargerikt spark fra en unik merkevare til andre produsenter i samme segment.

 

Vi samarbeider tett med mediebyrået BPN, som vi også deler kontor med. Her er planner Maren Aadnøy Goa i Fasett og Account Director i BPN, Fredrik Sund

Kom i gang med høstens medieplaner!

– Medielandskapet endrer seg og det handler om å se muligheter for effektiv og god synlighet allerede tidlig i kampanjeplanleggingen. Med god innsikt og tett dialog med mediebyrået, kan vi måle, evaluere og optimalisere både små og store kampanjer underveis. Mediebudsjettet er ikke avgjørende, faktisk opplever flere av kundene våre at de får mer verdi og bedre resultater for lavere investering enn tidligere.

Maren Aadnøy Goa, Fasett