Fasett nyhetsbrev mai 2017

Gullfin aften på Sterk Reklame

Fasett nyhetsbrev februar 2017

Fasett nyhetsbrev februar 2017

Vi søker Grafisk designer

Vil du jobbe i Stavangers største og fremste design- og reklamemiljø? Er du faglig sterk, erfaren og klar for å ta ansvar for alt fra utvikling av merkeidentiteter, merkevarerelaterte designoppgaver og design for digitale kanaler? Da synes vi du bør lese hele stillingsutlysningen og SØKE STILLINGEN innen 25. februar!

...og vi trenger en til Rådgiver også!

I hvert fall hvis du er en som brenner for kommunikasjonsfaget og som kan business. Har du i tillegg inngående forståelse for digital forretningsutvikling og er glad i å organisere team? Les litt mer om stillingen og SØK innen 25. februar – vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Verdien av 'lik og del', svart på hvitt.

Terskelen for synsing fremstår til tider svært lav i håndtering av sosiale medier. Fasett er tuftet på kunnskap, og vi jobber derfor også systematisk med resultater og rapportering av alt fra enkeltstående Facebook-poster til nasjonale kampanjer i flere kanaler – også i samarbeid med mediebyrået vårt BPN Norge. Har du også lyst til å få bedre performance i sosiale medier? Send en mail til prosjektleder Julie, så tar vi det derfra!

 

God mottakelse av nytt UiS-konsept

I januar fikk nærmere 50 000 avgangselever ved landets videregående skoler nyhetsbrev fra Universitetet i Stavanger. Istedenfor det kjedsommelige "Hva skal du gjøre til høsten?"-spørsmålet engasjerte vi gjennom innhold som både informerte og underholdt. Resultatet var ny rekord i antall åpninger registrert av utsender Russ.no, og spesielt populær var "Vær noe, bli noe-generatoren"Nysgjerrig? Prøv selv ;-) 

Konseptet "Vær noe mens du blir noe" er også tatt ut på studiemesser og skoleturné over det ganske land.