Nyhetsbrev august 2017

Tredjeplass i Årets Byrå

Fasett nyhetsbrev juni 2017

Fasett nyhetsbrev juni 2017

Tiden flyr!
 

Første halvår 2017 er unnagjort og det har vært et energisk halvår her på Fasett! Krevende store og små kunder har gitt oss mye å bryne oss på og vi takker for tilliten! Nye ansatte har logget inn og vært i full sving fra første dag, enda flere står klar i august og vi ser en fin vekstkurve fremover.
 
Våre kunder ga oss fantastiske KTI-tall slik at vi kom helt opp i Norgeseliten i kåringen Årets Byrå! Det forplikter og vi lover å fortsette å bevise at det lønner seg å stole på Fasett :-)
 
Fasett tar ferie fra 17. juli til 7. august. Kontakt oss nå om du har oppgaver som ikke kan vente, så finner vi en løsning.
 

GOD SOMMER!


DNV GL: Microsite med stor verdi!

Etter å ha samarbeidet om DNV GL sin årsrapport i mange år, var det ekstra stas å vinne anbudskonkurransen om å ta arbeidet videre inn i en digital løsning. Det har vi gjort i samarbeid med Last Friday, og arbeidet har bestått i å utvikle en microsite-løsning for fremtidige publikasjoner, utvikle selskapets årsrapport for 2016 i den nye digitale løsningen, og i tillegg lage en printversjon etter alle kunstens regler.

Les mer om oppdraget her, eller gå direkte til micrositen.

 

 


Nå snakker vi parkering!

Vi skal ikke skryte på oss fantastiske parkeringsegenskaper, men skryter gjerne litt av at vi vant reklameoppdraget for parkeringstilbudet til Avinor i hele Norge! Det har resultert i konseptet ”Kan du parkere, kan du parkere hos oss”, som nå ruller avsted i flere kanaler i nærheten av de største norske flyplassene. Målet er å få flere til å forhåndsbestille plass – og bli underholdt litt på veien ;-)

Se noen av filmene her!

 


Sommer, sol og...sjekk flekkene!

Det norske selskapet Screen Cancer arbeider med å forhindre spredning av kreft, og da er det en god nyhet at teknologien deres nå spres til flere og flere land. Denne sommeren hjelper vi selskapet å få spredd også sitt viktige budskap, gjennom flere animasjonsfilmer som skal minne deg på at du kan sjekke din egen risiko for blant annet føflekkreft.

 

 

Fornøyde kunder tok oss til pallen!

Vi kom på en gledelig 3. plass i den nasjonale kåringen Årets Byrå 2017, og det kan vi takke kundene våre for! Dette er nemlig en kombinert undersøkelse og kåring, der byråene rangeres basert på kundeintervjuer. Dagens Næringsliv og konsulentselskapet Regi står bak kåringen, og 53 byråer fra hele landet var med i årets undersøkelse. Her kan du lese litt mer om hvorfor vi er så stolte!

 

 

Gratulerer med 80-årsdagen, Sola!

Jubileet til Stavanger Lufthavn er behørig feiret med kranselag, jubileumskonkurranser, historiske tilbakeblikk og 80-årsfest på Sola Airshow i juni. Vi i Fasett takker for samarbeidet i de siste åtte, og ønsker lykke til med de neste 80 – det kommer til å ta helt av!