Tredjeplass i Årets Byrå

Fasett nyhetsbrev februar 2017

Fasett nyhetsbrev mai 2017

Fasett nyhetsbrev mai 2017

VB og verdens viktigste jobb

Vårens profilkampanje skal øke kjennskap til VB som nasjonal leverandør av vann, varme og energi. Filmen 'Verdens viktigste jobb' har rullet og gått på TV2 og TVNorge de siste ukene, i tillegg til digital annonsering gjennom programmatiske kjøp og i sosiale medier. Ikke fått med deg filmen? Se den her.

 

 

Revitalisering. Over hele linja.  

I april gikk Sandnes Sparebank høyt på banen med sitt nye merkeløfte, som er artikulert ut fra innspill fra kundene og hva banken vil være. Revitaliseringen ble synliggjort på boards, i print- og digitalannonser, og på sosiale medier. Mer om kampanjen og det nye merkeløftet finner du her.

 

Eiganes skolekorps i ny drakt

Eiganes Skolekorps ble stiftet i 1917 og er et av Stavangers eldste skolekorps. Til årets 100-årsjubileum har Fasett frisket opp profilen til korpset, som kan møte både 17. mai og jubileumsfeiring med redesignet logo, ny fane, jakkemerke og jubileumsmedalje. Hipp, hipp, hurra! PS! Flere bilder av jobben finner du her.

 

Ny vår, nye Fasetter!

Tiden flyr, og kreatør/designer Ingrid Krane Nicolaysen og kreatør/digital designer Bernt Henrik Kommedal har allerede rukket å komme godt i gang med prosjekter og tidsfrister i en spennende og travel tid her hos Fasett. Faglig utfyller de to hverandre fullt og helt: Mens trykkbasert design er Ingrid sin lidenskap, er Bernt sin spesialitet digitale flater. Erfarne, dyktige og kjekke er de også, hvis noen lurte på det :-) 

 

Vi ser fremover, sammen med ONS!

Energibransjens ledende møteplass ruster opp for neste storsamling i Stavanger i 2018. Som ONS sin strategiske samarbeidspartner innen markedsføring og merkevarebygging, er Fasett allerede godt i gang med oppkjøringen til neste års event sammen med ONS-teamet. Det nylig lanserte hovedtemaet for ONS 2018, INNOVATE, viser tydelig hvordan ONS ønsker å tilrettelegge for dialog omkring utfordringene i energibransjen, gjennom en aktiv og løsningsorientert tilnærming. Dette er en bransje som vil aktivt håndtere omstilling! Som de selv skriver på ons.no: Technology development and innovation are part of the energy industry’s DNA. 2018, here we come!