Fasett nyhetsbrev juni 2017

Fasett nyhetsbrev mai 2017

Tredjeplass i Årets Byrå

Tredjeplass i Årets Byrå

Fasett kom på en gledelig 3. plass i den nasjonale kåringen Årets Byrå 2017.​

– Dette er en gledens dag her hos oss i Fasett, en plass på pallen i dette selskapet er ganske enkelt fantastisk! Vi takker alle kundene våre for både ærligheten og tilliten de viser oss gjennom denne undersøkelsen og gleder oss til å brette ermene videre opp og bli enda bedre sammen i årene fremover, sier daglig leder i Fasett, Pål Hjorth Berge.

Årets Byrå er en kombinert undersøkelse og kåring, hvor Dagens Næringsliv i samarbeid med det svenske konsulentselskapet Regi kårer Norges beste reklame-, pr- og mediebyråer. Byråene rangeres basert på intervjuer med byråenes kunder. Kriteriene som ble vurdert var blant annet byråenes strategiske kompetanse, kreative nivå, digitale kompetanse, samt hvor god man er på å forstå kundenes hverdag, forretningsvirksomhet og marked.

– Tredjeplassen viser at vi gjør mye riktig hos oss i Fasett, den bekrefter at vår miks av kreativitet og forretningsforståelse løser problemer og skaper verdi for vår kunder. Sammen er vi på riktig vei!

Regi har i samarbeid med Resumé og Veckans Affärer gjort en tilsvarende kåring i Sverige i snart 20 år, mens det var for andre gang i Norge. I tillegg til DN, gjøres kåringen i samarbeid med "alle" de norske bransjeorganisasjonene. Både Kreativt Forum, ANFO Annonsørforeningen, Mediebyråforeningen og KOMM er med på laget.

53 byråer fra hele Norge var med i årets undersøkelse, og i kategorien Åpen klasse var Fasett, Hyper, RED Performance, REDink og Uniform de nominerte. Gratulerer til Uniform som gikk helt til topps denne gang!