F-2012 – en helaften med inspirasjon

Fasett og Avinor vant bronse i Gullblyanten

Førsteplass i Farmandprisen for Fasett

Førsteplass i Farmandprisen for Fasett

Det Norske Veritas og Fasett fikk førsteplass i NM i årsrapport. Farmandprisen er Norges mest prestisjefylte årsrapportpris og har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955.

Fasett var tilstede og sammen med Det Norske Veritas fikk vi gleden av å bli ropt opp da det var klart hvem som vant prisen for beste årsrapport i kategorien ‘ikke-børsnotert selskap’.

 

Det var veldig, veldig kjekt å vinne denne prisen. I fjor ble det 3. plass i samme kategori og kunde, i år tok arbeidet vårt steget helt til topps.

 

Les mer om selve rapporten, Annual Report 2011, og om Farmandprisen.


Dette sier juryen om årets vinner: Dette er en svært omfattende og solid rapport som gjør det meget godt på de fleste evaluerte områder. Både strukturen og den kvalitative og kvantitative informasjonen holder et spesielt høyt nivå. Svært gode illustrasjoner gjør det også lett å finne frem til aktuell informasjon.
 

Fasett har markert seg sammen med ulike oppdragsgivere i Farmandprisen gjennom mange år. Men å vinne hovedprisen sammen med DNV, et av de stolteste og mest globale norske selskapene er ekstra stas. At de år etter å har valgt Fasett som byrå for denne prestisjejobben beviser for oss at vårt motto ‘anything is possible from Stavanger’ har noe for seg, sier en fornøyd daglig leder Pål Hjorth Berge.