Årets markedsfører er også en rekrutterings­vinner

ConocoPhillips valgte Fasett

Gull til DNV i Farmandprisen

Gull til DNV i Farmandprisen

Vi gratulerer DNV (Det Norske Veritas) så mye med gull i Farmandprisen! Det er femte året på rad vi har laget årsrapport sammen, og altså andre året på rad vi tar gull.

Her er juryens begrunnelse for 1. plassen:

“Årets rapport fra DNV leverer en virksomhetsredegjørelse det virkelig lukter svidd av. Juryen lar seg imponere over en pedagogisk og godt strukturert gjennomgang av virksomhetens evne til å redegjøre for sine tjenesteområder og hvordan virksomheten arbeider for ivareta en bærekraftig utvikling. Selv om juryen registrerer små forbedringer hva gjelder fremstilling og struktur hindrer ikke dette DNV fra å kapre 1. plassen også i årets konkurranse. Gratulerer!”

 

Det var veldig, veldig kjekt å vinne denne prisen. I forfjor ble det 3. plass i samme kategori og kunde, i fjor tok arbeidet vårt steget helt til topps. Og vi klarte å holde i toppen også i år! Tusen takk til DNV for et godt og inspirerende samarbeid i år igjen.

 

Les mer om selve rapporten, Annual Report 2012, og om Farmandprisen.

 

På bildet: Per Busk Christiansen og Stefan Nerpin fra DNV, og designer Marit Mollnes og daglig leder Pål Hjorth Berge fra Fasett tar imot prisen.

På torsdag kveld var det klart for utdeling av anerkjennelse og pokaler i Farmandprisen på Grand Hotell i Oslo. Og Det Norske Veritas og Fasett fikk førsteplass i det som gjerne kalles NM i årsrapport. Det var i kategorien ‘ikke-børsnotert selskap’ at årsrapporten “Doing the right thing” tok gull.