Nyhetsbrev januar 2016

Valgt av Maersk – world wide!

Inn i varmen hos Varme & Bad

Inn i varmen hos Varme & Bad

Kontrakten er signert, og vi er for alvor blitt byrået til Norges største rørleggerkjede Varme & Bad. Not bad, det altså.

Varme & Bad (VB) er en landsdekkende rørleggerkjede for både privat- og bedriftsmarkedet, med flere enn 200 lokale medlemsbedrifter.

Fasett ble først kjent med VB i 2013, og har siden da vært kjedens byrå på internkampanjer og HMS. Nå gleder vi oss til å ta fatt på et enda mer helhetlig kommunikasjonsarbeid for rørleggerkjeden, med totalansvaret for markedsføringen og mål om å styrke merkevaren både i privat- og bedriftsmarkedet.

Dette er et gjennombrudd for Fasett som integrert byrå for merkebygging og kommunikasjon for en stor nasjonal kunde. Vi har hatt godt samarbeid med VB på flere enkeltstående prosjekter de siste årene, men nå var forlovelsestiden over og ekteskap er inngått. VB har store ambisjoner og vi gleder oss til å bidra alt vi kan til at de oppfylles!, sier en svært fornøyd daglig leder/rådgiver, Pål Hjorth Berge.

Daglig leder i Varme & Bad, Øystein Kjellsen, sier dette om det utvidede samarbeidet med Fasett:

Vi er veldig glade for å ha inngått en avtale med Fasett! Gjennom samarbeidet så langt har de vist oss gode og nyskapende løsninger for hvordan vi skal nå de ambisiøse målene våre. Med det totalansvaret de nå får, får de også muligheten til å vise hvordan vi skal bli enda mer synlige i et krevende marked. Sammen med Fasett skal vi løfte hele rørleggerbransjen ett nivå opp…vi gleder oss!