Heder og ære i Sterk Reklame

Fasett nyhetsbrev juni 2017

Nyhetsbrev august 2017

Nyhetsbrev august 2017

Vel overstått sommer. Vi er tilbake på jobb!
 

Mandag åpnet vi dørene etter ferien. Vi kan melde at alle her i Fasett er friske og opplagte og fulle av ny energi og ideer. Så velkommen skal dere være alle sammen – når som helst utover høsten – for både energien og ideene er først og fremst reservert våre kunder og samarbeidspartnere:-) Ha en god høst og så snakkes vi!

 

 

Starter høsten som sertifisert Digital rådgiver!

Ved siden av jobben som Digital producer her i Fasett, har Eva utfordret tidsklemma og studert deltid i Oslo. Med godkjent eksamen og ny verdifull kompetanse på plass, kan kundene våre glede seg over enda bedre digitale tjenester i tiden fremover. Høgskolestudiet, i regi av NTNU, er det eneste på markedet som gir denne utdannelsen.

 

Se hvem som er tilbake!

Vi møter høsten med styrket kapasitet, inkludert en ekstra AD! Vår kjære Elin Minde er tilbake på huset med nye og nyttige erfaringer fra gründerlivet, og er klar for å drive med det hun liker aller, aller best (art direction i Fasett!). Fasett-laget teller nå 19 personer…enn så lenge ;-)

 

Møt høststormene sammen med oss!

Det finnes ikke dårlig vær og mørke skyer, bare dårlige…paraplyer. Fasett-paraplyen tåler vind på opptil 100 km/t uten å vrenge seg, veier så godt som ingenting og er god å holde i hånden. Vil du ha din egen? Send noen ord til .(JavaScript must be enabled to view this email address) om hva du synes om nyhetsbrevet vårt, og si gjerne fra hvis det er noe vi kan gjøre bedre! Vi trekker ut 5 stk. som får paraply.