Alle gode ting er tre

Nyhetsbrev november 2017

Nyhetsbrev desember 2017

Nyhetsbrev desember 2017

Her er våre Topp 7 fra 2017:

Nye kunder!

Onix, Energi System, Tide og EPIM er noen av de nye i 2017 – og flere er på vei.Sammen med de gode kundene vi allerede har, er totalen mer sammensatt enn noensinne. Det kan vi like!

Nye kollegaer!

I år startet Tormod (AD) for fullt, etterfulgt av Ingrid (designer) og Bernt (digital designer). Etter sommeren var også Elin (AD) tilbake på plass, etter et gründeropphold. 

 

Nye utfordringer!

Lansering av nytt merkeløfte sammen med Sandnes Sparebank, nasjonale kampanjer for VB og Avinor, digitalisering sammen med DNV GL og Universitetet i Stavanger…og mye, mye mer.

 

Ny kunnskap!

Eva fullførte NTNU-studiet og ble Digital rådgiver, Julie deltok på Prosjektlederskolen i regi av Kreativt Forum, Ingvild er i gang med kursing i mediestrategi (MRA 1 og 2) for å bli sertifisert medierådgiver, og Egil nærmer seg datoen der han skal presentere sin "Thesis" for å motta sin EMBA ved Berlin School of Creative Leadership. Andre igjen har deltatt på større og mindre seminarer og konferanser i inn- og utland. Verden står som kjent ikke stille (så da er det ingen grunn til at vi i Fasett skal gjøre det heller ;-))

 

Nye priser!

Vi kom på en gledelig 3. plass i Årets Byrå 2017. Dagens Næringsliv og analyseselskapet Regi står bak kåringen og rangerer norske byråer basert på kundeintervjuer. Og – bronse i Farmandprisen ble det også, for den digitale årsrapporten vi laget sammen med DNV GL og våre venner i Last Friday. Hurra!

 

Flere priser!

Resultatet for Fasett etter premieutdelingen på årets Sterk Reklame i november var totalt sju utmerkelser for arbeid vi har gjort for Avinor Stavanger Lufthavn, VB og NMS.

 

Og sist, men ikke minst:

Vi avslutter et år preget av høyt tempo og mye nytt. Verden blir (stadig) mindre, mediekanalene flere og mer sammensatte, og kommunikasjonsfordringene til kundene våre dermed mer interessante. 2018 – vi gleder oss!!

 

Takk til alle våre kunder for at vi får bidra til å skape verdier sammen med dere! Vi skal gjøre vårt beste for å levere enda bedre i året som kommer. Nå ser vi først frem til noen fredelige jule- og nyttårsdager (men vi stenger ikke kontoret helt, så ta gjerne kontakt hvis det skulle være noe!)

Ønsker dere alle en riktig god jul og alt det beste for 2018!