Egil har vært i Asia (og læring har funnet sted!)

Online profilmanual fra Fasett

Nyhetsbrev Juni 2016

Nyhetsbrev Juni 2016

Et helt eget sted, også på nett.

Det er noe helt eget med Finse 1222, det unike hotellet med beliggenhet på Bergensbanens høyeste punkt. Mye har skjedd siden åpningen i 1909 – men heldigvis har mye stått på stedet hvil også. Fortsatt nås hotellet bare med tog eller til fots, og utsikten til Hardangerjøkulen er heldigvis den samme den også. Nytt nettsted har de imidlertid fått seg helt nylig, der du også kan bidra med egne bilder – se finse1222.no og #finse1222

Bøygen

En form med mange formål

Installasjonen '54' er en særegen møteplass og et sted for lek og trening. 54 ble nylig avduket på Storhaugmarka i Stavanger, og er designet av uteromsutvikleren Bøygen. Fasett har laget nettside, brosjyre og denne filmen.
 

 

Standsmessig: Her med daglig leder Øystein Kjellsen og Leder Marketing Rita H. Jønsberg i VB.

Stand by your client!

Hvert år inviterer rørleggerkjeden VB sine 200 medlemsbedrifter til storslagent kickoff på Gardermoen. Her er en egen utstillingshall for leverandører, og som ny samarbeidspartner ble vi utfordret til å presentere oss. Både nyttig og veldig kjekt! Ny merke- og kommunikasjonsstrategi for VB ble også lansert.
 

 

Incus profil

Et selskap i støpeskjeen

Da Scana Industrier gikk fra å være et industrikonsern til industrielt investeringsselskap, var det et behov for nytt selskapsnavn med tilhørende strategi og identitet. Fasett fikk utfordringen om å koble fortid og fremtid på en balansert måte. Incus Investor henter inspirasjon fra selskapets opprinnelse gjennom det latinske ordet for 'ambolt', samtidig som det er fremoverlent: Istedenfor varme metaller er det nå nye resultater som skal skapes og formes. Arbeidet er gjort i samarbeid med våre venner i Gambit Hill+Knowlton

Se også incusinvestor.com

 

Online profilmanual

Alltid oppdatert med online profilmanual

 De fleste trenger ikke tilgang til profilmanual med tilhørende filer i tide og utide – men når man først trenger en fil er det ikke usannsynlig at den befinner seg helt et annet sted enn den burde... Med online profilmanual fra Fasett har du alltid oppdaterte filer tilgjengelig. Den kan enkelt utvides og er uten abonnementskostnader – vi tar kun betalt for tiden det tar å legge inn innholdet.

Interessant? Kontakt Tor Anders for mer info.