Nyhetsbrev april 2018

Alle gode ting er tre

Nyhetsbrev mars 2018

Nyhetsbrev mars 2018

 

Økt vekst, nye muligheter!

Regnskapet er nå gjort opp her i Fasett og det er et veldig godt 2017 vi kan lukke ned. Tallene viser vekst i kunder, omsetning og inntjening – og en god og sunn drift. Det er først og fremst takket være den store tilliten som dere, våre lojale, dristige og krevende kunder viser oss.

Vårt verdigrunnlag sier at vi skal skape verdier for våre kunder gjennom mot, kunnskap og engasjement. Det kan vi love også i 2018 og årene framover.  Vi skal nå nye høyder sammen!

Og, snart er det vår ☺️

Leste du forresten intervjuet med Pål i Rosenkilden?

 

Velkommen Morten, Line og Lena!

Alle gode ting er tre – i hvert fall når det er snakk om nye medarbeidere!
1. mars begynte kreatør/tekstforfatter Morten Ek hos oss, om en måned er grafisk designer Line Due-Olsen i gang, og like etter sommerferien gleder vi oss til at ny prosjektleder (nå har vi fire!) Lena Mjølsnes Pedersen er på plass. Hurra for flinke folk med lang fartstid og verdifull erfaring fra Stavanger Symfoniorkester, Montaag, Oktan, Statoil….se bare her!

 

En annerledes lederkonferanse

20. mars kan du delta på FOLK 2018 –  en lederkonferanse om dyktige, inspirerende, annerledestenkende og talentfulle FOLK, og hvordan du som leder kan få det beste ut av FOLK. Konferansen arrangeres av Sandnes Sparebank og Næringsforeningen og (hvis du ikke har gjettet det allerede) Fasett står for designet.

 

Ny kampanje for UiS

Vær noe mens du blir noe, sier Universitetet i Stavanger. Det samme sier vi (som utviklet konseptet) – og studentene som går der. I disse fem videoene kan du se dem forklare, på sin egen måte, hva som var det viktigste da de valget falt på UiS. Kampanjen pågår fram mot søknadsfristen 15. april, men har allerede nå hatt svært gode visningstall og tilsvarende god effekt på besøkstiden på uis.no !
 
Filmene er laget i samarbeid med Screen Media.

 

Digitalisering mot mobbing

Vi har bidratt til å utvikle Spekter – et verktøy for lærere som brukes til å avdekke mobbing og kartlegge læringsmiljøet i en skoleklasse. Det er Læringsmiljøsenteret ved UiS som står bak, og Fasett har bidratt med interaksjonsdesign og grafisk design. Spekter gir mulighet for å analysere data over tid, iverksette rutiner og tiltak – og vurdere hva slags effekt de har. Les mer om Spekter hos Læringsmiljøsenteret

Spekter er utviklet i samarbeid med Olavstoppen.

 

En investering i kvalitet

Investeringsselskapet Camar møter 2018 med fornyet profil og ny nettside, utviklet i samarbeid med Last Friday. Så mye mer enn det er det ikke å si, egentlig – det beste er egentlig å sjekke ut brukeropplevelse og design selv. Se camar.no

 

Vurderer det beste av reklame og design

Det er en fjær i hatten for en kreatør å bli bedt om å sitte i en jury, og i det siste har det vært mye juryduty for Fasett. I Gullblyanten (aka NM i reklame og design) var kreativ leder Egil juryleder, mens prosjektleder Julie var leder i sekretariatet. Tekstforfatter Elin S. har deltatt i Kristiansands Sabla Bra denne uken, mens AD Elin M. bidrar i Bergens SRF KUBEN førstkommende helg. Stas!