Hei, bedre helse!

Sølv i Graphis

Skanem valgte Fasett

Skanem valgte Fasett

Etter en byråkonkurranse har Skanem valgt Fasett som ny byråforbindelse. Skanem er en av Europas største leverandører av selvklebende etiketter, og betjener store nasjonale og multinasjonale merkeleverandører i Europa og Asia.

– Et jevnt tilsig av nye, spennende kunder samt vekst og økende aktivitetsnivå hos våre gode ”gamle” og lojale kunder gir grunn til optimisme og tro på videre vekst, sier en fornøyd Pål Hjort Berge.

 

Vi er allerede i full gang med arbeidet med profil og kommunikasjon for selskapet, som er etablert i til sammen ti land i Europa, Asia og Afrika. Hovedkontoret ligger i Stavanger og administrerende direktør er Ole Rugland.

 

– Skanem er en bedrift med lang historie og internasjonale ambisjoner. Det er spennende å arbeide sammen med et selskap som har hovedkontor i Stavanger, og som samtidig er markedsleder i India og Kenya, sier rådgiver i Fasett Siri Melberg.

 

Flere nye kunder

Fasett er også stolte og glade over å ha fått flere andre nye (og kjekke!) kunder den siste tiden. Projure-advokatene, IT-konsulentselskapet Netpower Consulting, oljeserviceselskapet NorthWellGefro, og oljeselskapet Suncor Energy Norge er noen av selskapene vi har etablert samarbeid med i løpet av høsten.

 

Vi har også en kunde som er blitt ny: DNV har slått seg sammen med det tyske klassifiseringsselskapet Germanischer Lloyd (GL) og blitt DNV GL. Det nye selskapet har 16 000 medarbeidere, og vi i Fasett er glade for å ta del i utviklingen med flere spennende prosjekt.