Enda en Elin til Fasett

Nå er det tid for årsrapport!

Stadig flere ser verdien av Fasetts Identitetsportal

Stadig flere ser verdien av Fasetts Identitetsportal

Identitetsportalen er mer enn en online designmanual-løsning. Dagens identitetsprogrammer er komplekse systemer som er lagt opp til å dekke alle behov og fungere i alle medier. Derfor er det viktig å ha dokumenterte retningslinjer som oppdateres og kontrolleres sentralt, og som alltid lett tilgjengelig. En webapplikasjon, med andre ord.

Det er viktig at både veiledning til profilen og filene som trengs er lett tilgjengelige på samme sted, noe som gjør arbeidet med å beholde en helhetlig identitet enklere. Filer kan f.eks. være logotilpasninger, layoutretningslinjer som grid, fargekoder, grafiske elementer, profilfonter, profilbilder og maler.

 

Identitetsportalen videreutvikles i takt med selve profilen, og prosesser forenkles, f.eks. under utvikling av profilen når filer og maler skal godkjennes og korrigeres.

 

Du definerer brukere med ulike tilgangsrettigheter, noe som  muliggjør full kontroll over hvem som får hvilken informasjon, eksempelvis en egen konto for pressekontakter med begrenset tilgang til logofiler og pressebilder.

 

Via ID-portalen har vi fått samlet alt grafisk materiale på ett sted, og sørget for at det er tilgjengelig for alle til enhver tid. Det er dermed lettere for alle ansatte å finne det de trenger av grafisk materiale, og den grafiske profilen til selskapet blir ivaretatt på en ryddig og oversiktlig måte, uttaler Åshild Vestbø, Web Coordinator i NORECO, Norwegian Energy Company ASA.

 


Ta kontakt med .(JavaScript must be enabled to view this email address) (tlf 975 12 305) for mer info.

 

Last ned en beskrivelse av Identitetsportalen (PDF, 1MB) eller se demovideoen her.

 

Fordelen med et nettsted (framfor en trykket manual eller pdf-er som spres rundt omkring) er muligheten for nedlasting av filene som hører til, og som er nødvendige for anvendelse av den grafiske profilen.

 

Bygget på vår erfaring og kunnskap innen merkebygging og merkevedlikehold har vi utviklet verktøyet Identitetsportal, et slags ‘swiss army knife’: designmanual, fildatabase og merkebeskytter, hvor innhold, funksjonalitet og brukergrensesnitt skreddersys etter kundens behov.