Inn i varmen hos Varme & Bad

Prisdryss i Sterk Reklame

Valgt av Maersk – world wide!

Valgt av Maersk – world wide!

Etter en omfattende byråanalyse er Fasett antatt som kvalifisert leverandør av design og merkevarebygging til Maersk Group internasjonalt. Og det er sgu dejligt!

Med dette blir Fasett med i gruppe offisielle leverandører av kommunikasjonstjenester for Maersk Group sine fem forretningsområder; Maersk Line, APM Terminals, Maersk Oil, Maersk Drilling og APM Shipping Services.

- For oss betyr dette at vi både kan jobbe videre for MaerskOil her i Norge slik vi har gjort de senere år, men også at vi vil bli vurdert for andre oppgaver i dette kjempekonsernet, sier Pål Hjorth Berge.

Prosessen var en omfattende undersøkelse av byråets kvaliteter, og svar på en konkret kreativ oppgave/test. Det hele ble presentert på Maersk Group sitt hovedkontor i København, Esplanaden, med gode tilbakemeldinger – og to tomler opp for videre samarbeid – som resultat.

The Maersk Group har flere enn 89 000 ansatte i 130 land, og er bredt involvert i shipping, logistikk, olje og gass. Det internasjonale fokuset er også helt i tråd med at vi har blitt en del av det internasjonale byrånettverket Imagepartners 

Tidligere arbeid vi har gjort for Maersk Oil er kampanjen 'Valgt av Maersk Oil' og merkevarebygging internt i kontorene til Maersk Oil Norway på Forus i Stavanger.

Tidligere arbeid for Maersk Oil