Hjelp søkes!

Vi i Fasett er alltid interessert i å bli kjent med flinke folk! Er det ikke noen konkrete, ledige stillinger hos oss akkurat nå, ber vi deg likevel ta kontakt dersom du mener at du kan hjelpe oss til å bli enda bedre. Hører fra deg!

Kontakt

Prosjektleder

 

Fasett søker prosjektleder som kan sine ting. Her går det unna for tiden!
 

Kall deg gjerne en analog prosjektleder, digital prosjektleder eller en skikkelig blekksprut. Du vet hvem du er. Ikke hvilken tittel du har.
 

Vi søker en prosjektleder med noen års erfaring fra reklame-, design- eller mediebransjen som forstår hva som må til for å lede prosjekter og kampanjer med mye som skjer samtidig, uten at detaljene glipper. Og som vet hva som må til av regi og innsats for at ting skal bli akkurat slik de skal.
 

Fasett kan tilby spennende oppgaver i Stavangers største og fremste design- og reklamemiljø, videreopplæring og -utvikling, god lønn, bonus og gode velferdsordninger – og ellers det dyktige folk trenger for å gjøre en best mulig jobb, og vi jobber i fantastiske lokaler midt i Stavanger sentrum. Vi har det kjekt på jobb!
 

Send noen ord om din motivasjon og kvalifikasjon + en CV til daglig leder Pål Hjorth Berge på .(JavaScript must be enabled to view this email address). Frist så fort som mulig og senest innen 1. februar.

 

Kreatør

 

Idesterk visualiserer, kreativt wildcard, digital enhjøring, tekstforfatter med gode evner til å verbalisere en idé eller designer/AD med sikker formsans?
Du vet hvem du er. Ikke hvilken tittel du har.

Vi søker en kreatør med noen års byråerfaring og som vet hva som må til for å få gode ideer. Og som vet hva som må til av styring for at ideene skal bli realisert akkurat slik de skal, uansett uttak eller kanal.


Fasett kan tilby spennende oppgaver i Stavangers største og fremste design- og reklamemiljø, videreopplæring og -utvikling, god lønn, mulighet for bonus og gode velferdsordninger – og ellers det dyktige folk trenger for å gjøre en best mulig jobb.

 

Send noen ord til Egil Alv Andreassen på .(JavaScript must be enabled to view this email address) eller ring 48097001.

 

 

EN LANG OG KANSKJE LITT OMSTENDELIG LISTE
OVER HVORDAN VÅR NYE MEDARBEIDERE BØR KUNNE BESKRIVES:

– kreativ og nysgjerrig AD/designer/tekstforfatter som kan ta eksisterende konsepter til nye høyder på vegne av en rekke interessante og spennende kunder og oppdragsgivere, eksempler er Avinor, VB, UiS og Sandnes Sparebank

– ta et hovedansvar for idé- og konseptutvikling for de samme kundene

– ha et sterkt ønske om å skape nytenkende løsninger på alle flater

– byråerfaring, kampanjeerfaring og erfaring med samarbeid med illustratører, fotografer, medierådgivere, regissører og andre naturlige samarbeidspartnere

– ta ansvar for prosjekter fra start til slutt

– er positiv, utadvendt og kan snakke for seg

– liker å dele kunnskap med kolleger

– alltid på jakt etter ny kunnskap og muligheter til å lære seg noe nytt

 

FASETT TILBYR:

– Fulltidsstilling i Stavanger med ansvar og kreativ frihet

– Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og gode muligheter for personlig og faglig utvikling

– Et godt og spennende arbeidsmiljø med ambisiøse og dyktige medarbeidere

– En solid portefølje av kunder og oppdragsgivere, både lokale, nasjonale og internasjonale

– Konkurransedyktig lønn, gode betingelser, personalgoder og bonus

Fasett er et kommunikasjonsbyrå med for tiden 19 ansatte, en forventet byråomsetning i 2018 på minst 25 mill. og god lønnsomhet. Vi har vunnet en rekke kreative priser nasjonalt og internasjonalt og er medlem i bransjeorganisasjonen Kreativt Forum og det internasjonale nettverket av uavhengige kommunikasjonsbyråer, Imagepartners. Gjennom kunnskap, mot og engasjement skaper vi verdier for stadig flere lokale og nasjonale kunder, der Avinor, VB, Sandnes Sparebank, Universitetet i Stavanger og DNV GL er blant de største. – Les mer om Fasett her eller følg oss på Facebook.

  • Kreativ leder/tekstforfatter:

    Egil Alv Andreassen
  • Daglig leder/rådgiver:

    Pål Hjorth Berge