Hjelp søkes!

Vi i Fasett er alltid interessert i å bli kjent med flinke folk som ønsker å gjøre både seg selv og oss bedre. Se gjennom hva vi har av ledige stillinger akkurat nå, kanskje akkurat du er den vi ser etter?

Kontakt

FASETT søker en rådgiver som kan sine ting

Fasett er et godt etablert fullservice design- og reklamebyrå som fra vårt kontor i Stavanger betjener både internasjonale, nasjonale og regionale kunder i alle kategorier og av ulike størrelser på en måte vi opplever at de setter pris på. Vi vil vokse og behøver derfor en ny kundeansvarlig rådgiver.

 

Vår nye rådgiver behersker både kommunikasjon og business og ikke minst har evnen til å formidle og forankre vår samlede kompetanse på ledelsesnivå hos krevende kunder.

 

Dersom det er deg, vil du umiddelbart få stort ansvar – og mulighet til å bidra til å utvikle noen av våre største kunder i Fasett og ikke minst; etablere nye, viktige kundeforhold.

 

Du vil få ansvaret for å utarbeide kommunikasjons- og merkevarestrategier og vil jobbe tett med, og lede team av både kreatører, designere, prosjektledere og andre rådgivere i byrået. Ansvar for utvikling av innsikt, analyse og mediestrategi for våre kunder vil også være en sentral oppgave.

 

Dette krever nok at du er en person som har gode strategiske og analytiske egenskaper og har bakgrunn fra reklame, merkevareledelse, design og/eller kommunikasjon. Erfaring fra byrå og/eller sentral i byråsamarbeid som kunde, ser vi på som svært viktig. Du må være trygg i din rolle og kunne uttrykke ekte engasjement og følelser overfor gode, kreative løsninger.

 

Faglig er du oppdatert på et høyt nivå, og du har en god teknologisk forståelse og kunnskap om endringene som skjer i verden, i tillegg til å være initiativrik, selvgående og får ting gjort. Glemte vi at du er positiv, sosial og tåler krevende kunder uten å gå i kjelleren?

 

Fasett tilbyr:

– fulltidsstilling midt i Stavanger med ansvar og stor frihet

– utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og gode muligheter for personlig og faglig utvikling

– et godt og spennende arbeidsmiljø med ambisiøse og dyktige medarbeidere

– en solid portefølje av kunder og oppdragsgivere, både lokale, nasjonale og internasjonale

– konkurransedyktig lønn, gode betingelser, personalgoder og bonus

– tilgang til det største, kreative kommunikasjons-miljøet i Stavanger og sannsynligvis den mest spennende jobben i området for en rådgiver som ønsker seg til et byrå. Les mer om Fasett her!

 

Dersom dette er deg, send en kortfattet søknad og solid cv snarest til .(JavaScript must be enabled to view this email address) 

 

 

Spørsmål, avklaringer eller bare to ord om stillingen?

 

Ta kontakt med daglig leder Pål Berge på .(JavaScript must be enabled to view this email address).

 

  • Kreativ leder/tekstforfatter:

    Egil Alv Andreassen
  • Daglig leder/rådgiver:

    Pål Hjorth Berge