Mine rør, dine rør, nye rør

Nå er [stadig flere steder i verden] her!

Årsrapport og app for DNV klar til bruk

Årsrapport og app for DNV klar til bruk

Årsrapport og egen applikasjon fra Fasett og DNV – tilgjengelig for hele verden.

DNV er et av Norges mest internasjonale virksomheter og er representert med 300 kontorer i over 100 land. Årsrapporten blir lest i alle verdenshjørner – og brukes aktivt som en oppdatert, håndholdt presentasjon av DNV over hele verden.

 

Apropos håndholdt; Fasett har i samarbeid med DNV også utviklet en egen app til bruk på iPad for DNV. Den heter DNV in brief – og som navnet sier: På en iPad skal du på kort tid forstå hva DNV er, hva de gjør og hvor du eventuelt kan få vite mer. Takket være et spennende og interessant innhold og smarte løsninger og intuitivt brukergrensesnitt, er denne applikasjonen blitt svært populær i DNV – og godt mottatt blant alle dem som på kort tid vil forstå hva DNV er. Du kan laste ned app’en gratis i App Store.

 

Her kan du bla igjennom årsrapporten.

 

Fotograf i årsrapport er Arild Danielsen og app'en er utviklet i samarbeid med applikasjonsutvikleren Apps.

 

 

I år var det intet mindre sannhet – eller sannheten slik DNV ser den – som var temaet. Overalt i verden der DNV er tilstede, er de der først og fremst for å få frem alle sider av en sak. Det gjør noe med både selve saken – og måten DNV ser på den. Begge deler kommer frem i årets rapport.