Borer etter flinke folk

Total har fremdeles store ting på gang

Se case film om Paa Hjul

Et nytt og annerledes sykkelverksted

Et nytt og annerledes sykkelverksted

Sykkelverkstedet ‘PAA HJUL’ tilbyr reparasjon av sykler, samtidig som rusavhengige opparbeider seg nødvendig erfaring for å kunne delta i arbeidslivet.

 

 

 

Paa Hjul er Kirkens Bymisjons sykkelverksted. Bedriften er et eksempel på sosialt entreprenørskap, der målet er å bidra til bedring av sosiale og samfunnsmessige forhold – samtidig som forventningene til bærekraftig og varig drift er de samme som for enhver annen bedrift.

Hos Paa Hjul kan du forvente reparasjoner av like høy kvalitet som hos et annet profesjonelt verksted. De ansatte får den oppfølgingen og omtanken de trenger, for å kunne finne veien til en normal hverdag uten rus.

Illustrasjoner fra bl.a. (nedre rekke) Jon Burgerman, uglylogo og Kerstin Hille.

 

Den visuelle identiteten skal være et bilde på den faktiske aktiviteten i verkstedet. Profiltypografi og materialvalg forteller om solid håndverk og nitid håndarbeid, mens fargerike og varierte illustrasjoner ønsker et urbant, levende mangfold velkommen.

Paa Hjul er et samarbeidsprosjekt mellom Kirkens Bymisjon og HitecVision. Verkstedet ligger like ved jernbanestasjonen i Stavanger sentrum.

PAA HJUL ble offisielt åpnet av ordfører Christine Sagen Helgø 30. september 2013.