En app som erstatter (minst!) tusen ord

The Best Option

Godt innhold i alle kanaler

Godt innhold i alle kanaler

2020park har fornøyde leietakere og gode resultater. Dette la grunnlaget for godt innhold i magasinform, på nettsiden og i sosiale medier. Kort sagt: "content marketing"!

 

Bakgrunn: Gode intensjoner og høye ambisjoner

2020park på Forus legger listen høyt. Visjonen om å bli ”Stavanger-regionens triveligste kontorpark” har vært drivende siden utviklingen av den gamle tomten til Tou Bryggerier startet, og sammen med Fasett har 2020park arbeidet langsiktig med profil/identitet, merkevarebygging og kommunikasjon.

 

Målrettet arbeid gir resultater.

I sin nyeste kundeundersøkelse fikk 2020park svært gode tilbakemeldinger fra leietakerne når det gjaldt trivsel, beliggenhet, miljøprofil, service, kantine m.m. Dette ønsket de å fortelle om – og ikke minst ønsket de at leietakerne selv skulle få sette ord på hvordan de opplever arbeidshverdagen i kontorparken.

 

Resultatet: Eget magasin og utnyttelse av egne medier.

Resultatet av undersøkelsen og intervju med flere leietakere ble samlet og presentert i  ”2020 – et magasin om arbeidsglede”, som ble distribuert som bilag til Rosenkilden, via megler og i fellesområder i 2020park. Blant annet.

 

Ingveig Tveranger har skrevet tekstene i magasinet.

 

 

Innholdet ble distribuert lokalt og digitalt.

Innholdet i magasinet ble videre tilpasset og distribuert - som en del av en planlagt kampanje på 2020park.no og i sosiale medier. Med en kombinasjon av magasin og digitale flater ble innholdet utnyttet maksimalt, med mål om økt synlighet og respons fra målgruppen.

 

Bli bedre på innholdsmarkedsføring!

De fleste bedrifter har nettside, Facebook-side og andre kontaktflater mot sitt marked, men mange kjenner ikke eget potensiale når det kommer til å utnytte disse aktivt i markedsføring og merkevarebygging. Vi gir råd om hvordan bedrifter best kan benytte egne medier til distribusjon og spredning, og kan også bistå i gjennomføringen. Interessant? Kontakt vår digitale rådgiver Tor Anders på tlf. 918 94 948 eller .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Her kan du lese Tor Anders sin nyeste bloggpost om innholdsmarkedsføring.