Stillest stand har dypest grunn

Lar resultatene tale for seg

Herfra til månen på ONS 2014

Herfra til månen på ONS 2014

Med en enorm rekkevidde i både produktspekter og ambisjoner var det naturlig å sikte både høyt og dypt i presentasjonen av SVAFAS/Swagelok på ONS 2014.

Som verdensledende leverandør av løsninger for fluid systems innen flere ulike sektorer, har amerikanske Swagelok flere enn 200 salgs- og servicesentre fordelt på 70 land verden over. Stavangerbaserte SVAFAS utgjør ett av disse, og er eneste norske forhandler.

”To the moon and back. Engineered to go the distance”

Faktaveggen presenterte Swagelokhistorie og -resultater, men også sitater fra fremtidstenkende SVAFAS-medarbeidere.

 

Folk og fittings

På ONS var kvalitetsproduktene innen ventiler og beslag et naturlig fokus for selskapet. Samtidig var det viktig ikke å glemme det mange kunder og samarbeidspartnere kjenner SVAFAS som: Kjekke folk som yter service.

 

SVAFAS og Swagelok har en rekke gode resultat å vise til i årenes løp: Swagelok-produkter er benyttet i de dypeste hav, i de hardeste klima, og til og med i tilknytning til månelandingen i 1969. Under tittelen ”To the moon and back. Engineered to go the distance” ble slike fakta samlet, sammen med sitat fra SVAFAS-medarbeidere.

 

Stay cool!

Standen til de to selskapene er langt fra den største, men dette samsvarer på ingen måte med ambisjonene: alt ligger til rette for en fortsatt reise opp, fram – og nordover. For å belyse veien nordover på en måte som inviterte til dialog (og gjerne et smil og to også!), ble en egen stand med servering av iskald slush plassert nær gangarealet.

 

SVAFAS/Swagelok ønsket dialog om ambisjoner i det kalde nord. Den iskalde slushen ble også meget populær i den varme utstillingshallen...