Velkommen til fremtiden, NMS!

Ny frisk i butikkhyllene

Helikopter promo

Hjulene er i gang for Flybussen

Hjulene er i gang for Flybussen

Endelig er Flybussen tilbake i Sandnes! Det ble feiret med en ekte utfordring – Ruten til Take Off Challenge – der Flybussen ble utfordret av en Jaguar, helikopter, sykkel og rulleski for å finne ut hva som er det raskeste alternativet når man skal ut til Sola fra Sandnes/Ruten.

Lanseringskampanjen skulle spre den gode nyheten om at Flybussen er tilbake, etter flere års opphold, på ruten Sandnes – Stavanger Lufthavn, Sola. Samtidig var det også viktig å fortelle om noen av fordelene med å velge Flybussen foran andre vanlige (og mindre vanlige) alternativ når man skal til flyplassen. En lørdag i august ble derfor 'Ruten til Take Off Challenge' avholdt i Sandnes, sammen med en åpningsfest for hele familien. 

Arrangementet ble markedsført på Facebook, med teaserfilmer for utfordringen:

 

Da Flybussen skulle til pers, filmet vi direkte og sendte på Facebook. Her kan du se hvordan det gikk for kjærestene Kristian og Lene i Jaguar, Linn i helikopter, René på sykkel, og Marius på rulleski – i møte med sjåfør Janne i Flybussen og hennes aller første passasjer, ordfører Stanley Wirak fra Sandnes. 

Spoiler alert! Da Flybussen suste inn til magiske 17,54 var det avdekket – en gang for alle! – at den er det raskeste alternativet for deg som skal fra Sandnes sentrum til Sola. 

 

Filmene er laget i samarbeid med Screen Story.