De nye mac pros i Stavanger

Tall og bokstaver

Evolusjon – ikke revolusjon

Evolusjon – ikke revolusjon

I samarbeid med Lyse har Fasett vært ansvarlig for en evolusjon – og gitt et av de mest kjente merkene i regionen vår en ny identitet.


 

Hensikten er å gi et mer tidsriktig uttrykk for et moderne, framtidsrettet industrikonsern innen energi- og telekommunikasjon. Hovedelementene beholdes både i logo og grafisk profil slik at konsernets tidligere uttrykk ikke er borte for godt. Og logoen er, som Lyse selv, klar for vår tid, og kan fungere både tredimensjonalt, på internett eller mobil.
 


 

I en pressemelding i forbindelse med 100 årsjubileet for Lyse – og lanseringen av den nye logoen, sier markedsdirektør i Lyse, Grethe Høiland, at:
– Jubileet er en naturlig anledning til å fornye den visuelle profilen. Fornyet logo og profil skal gjenspeile at Lyse er et konsern som er klare for 100 nye år. Dette er mulig fordi vi har medarbeidere som både behersker teknologi og kundeservice, og som bidrar aktivt i å videreutvikle begge deler.


Lyses logo og designprogram har vært uendret siden etableringen av Lyse Energi som selskap i 1999. Nå har vi gjort noe med det. Gratulerer med 100 år Lyse! Og gratulerer med ny identitet!