Utbyggingen ‘Solaløftet’ tar form

Branding rett på veggen

Nettside i boks

Nettside i boks

Flyttebyrået Boxman leverer dør-til-dør tjenester verden over. Da trenger bedriften også en nettside som fungerer optimalt på farten.

Boxman henvender seg både til privatpersoner, bedriftskunder og offentlige institusjoner, og er opptatt av å være tilgjengelige når som helst, og hvor som helst.

 

boxmanmoving.no presenterer derfor informasjon og tjenester om bedriften på en måte som benytter minimalt av båndbredde. Dette er en fordel der man skal ha tilgang til siden utenfor trådløse nett, som for eksempel på mobilnett 3G eller 4G. Nettsiden er en one-page-løsning, der all informasjon ligger på ett og samme nivå. Dette gjør det enkelt for brukeren å orientere seg – her finner man nyttig informasjon raskt! 

 

Navigasjon og bruk av ikoner er også spesielt tilpasset bruk på mobile enheter som smarttelefon og nettbrett, med knapper som gjør det enkelt å kontakte Boxman via telefon eller mail.

 

Boxman er en helhetlig aktør som flytter det du ønsker - dit det skal. En international mover.

 

Fasett har tidligere også utviklet identitet for Boxman, som i denne sammenhengen ble videreutviklet med illustrasjoner for å beskrive tjenestene ytterligere.