Ikke bare-bare med ny bar i Stavanger

WWWelkommen om bord på Jaerlines.no

Se presentasjonsfilm av skolen

Skolen som får gang på det

Skolen som får gang på det

Høsten 2015 inntar de første elevene klasserommene på nye Bryne vidaregåande skule. Allerede denne høsten møter den nye skolen Jæren - og resten av verden -med et ansikt utad som differensierer og skaper stolthet.

 

Nye Bryne vidaregåande skule er resultatet av sammenslåingen av Time og ”gamle” Bryne vgs. Med 1500 elevplasser og 260 ansatte er skolen den største videregående skolen i Rogaland.

"Det er bøse med ein nye B midt i Bryne."

Skolen er tuftet på jærsk tradisjon med tiltakslyst og drivkraft, kombinert med moderne urban utvikling og vekst. Ekte jærsk holdning samsvarer ikke med å sitte på gjerdet; her sier man noe den ene dagen og gjennomfører det den neste. Eller ”får gang på det”, som man ville sagt det på Jæren - og som man sier det på Bryne vgs.

 

Logo og visuell profil støtter denne holdningen, med tydelig strek, sterke farger og synlige grafiske mønstre. Inspirasjonen er hentet der veier møtes; åkerlapper med rette furer, himmel og horisont, toglinjen – og Bryne og skolen som møteplass for nye vennskap, ideer og ny kunnskap.

 

Selv om vi normalt holder oss til norsk bokmål her i Fasett, synes vi at uttalelsen fra rektor Lars Tore Helgeland bør få stå som den er:

 

- Det er bøse med ein nye B midt i Bryne. Ny profil og ny logo opnar opp for nytt innhald, goe strege som vil stå seg he me fått. Med hjelp av Fasett får me gang på det!