Betongtapet på nett

300 stillinger i Norges største rekrutterings- kampanje

Stavanger Lufthavn tar helt av

Stavanger Lufthavn tar helt av

Her er noen gode eksempler på arbeider Fasett har utviklet sammen med Stavanger Lufthavn Sola og Avinor den siste tiden. Stavanger Lufthavn Sola (SVG) er Norges eldste flyplass. Over 2500 mennesker har flyplassen som sin arbeidsplass, og i år vil over fire millioner reisende mennesker ta av eller lande på flyplassen vår. Stavanger Lufthavn har som mål å gjøre reisen litt enklere for alle disse menneskene.

 

Vi har vært med på å utvikle flere konsepter, aktiviteter og kampanjer for SVG og Avinor den siste tiden som har kommunisert nettopp dette. Her er noen av dem samlet. God tur!

 


Lansering av SVG airport-app.

 

Alle som drar ut i den store verden fra Sola, får anledning til å feste en rød nål på det stedet dagens reise går til. Det er tydelig hvor de fleste drar!

 

Dra hvor du vil fra Stavanger Lufthavn. Særlig England.

 

Siste sjanse til å benytte deg av Duty Free på Stavanger Lufthavn Sola. Nedtelling etterhvert som du nærmer deg siste mulighet.

 

I Duty Free er det også mulighet for en rask makeover. Se deg selv i speilet FØR du får den.

 

 

Biler er plassert rundt omkring på de forskjellige parkeringsområdene - og sonene. Og på taket forteller de resten av bilene (og alle oss andre) hva akkurat de betaler for å stå der de står...

 

Det nye parkeringshuset tas i bruk for å kommunisere de gode parkeringstilbudene.

 

Eksempler fra annonsekampanje i RA i desember 2011. Parkering, destinasjoner og en litt enklere reise.