Årsrapport som viser mange sider (også bokstavelig talt)

Banken som sier ifra

100 år med Stavanger Taxi

100 år med Stavanger Taxi

Stavanger Taxi feiret nylig sitt 100-årsjubileum, og vi stiller oss først i køen av gratulanter på holdeplassen. I en bransje med nok av utfordringer, har Fasett fått oppgaven med å gjøre regionens største taxiselskap klar for de neste hundre år.

Dette betyr revitalisering, strategiske betraktninger og arbeid med styrket kommunikasjon. Stavanger Taxi fremstår nå med ny identitet og nye uniformer.  Kampanjer for økt kjennskap og bruk av applikasjonen Taxifix er også i gang.

 

Med ny dekor skal Stavanger Taxi bli mer synlige i regionen.

 

En 100-årsdag fortjener feiring, og for Stavanger Taxi ble denne gjennomført både i Stavanger Konserthus og på veiene. Bilene fikk flagg, og sjåførene fikk pop-up kafé med kake, kaffe og goodiebags – og alle vi andre har muligheten til å vinne 100 overraskelser på Stavanger Taxi sin Facebook-side.  

 

I Fasett gleder vi oss til å fortsette fremover sammen med taxiselskapet, med erfaring nok til å svinge riktig vei.

 

Annonsen som sto på trykk i Aftenbladet jubileumshelgen.

 

Tekst fra annonsen:

 

Takk alle trofaste, festkledde, travle, unge, gamle, kjekke, rare, høye, lave, tause, syngende, shoppende stedsans-løse, småbarn-leverende, syden-reisende, geistlige, historiefortellende og bra passasjerer Stavanger Taxi har hatt gleden av å kjøre siden vi startet opp for 100 år siden.

 

I dag er vi naturlig nok noe helt annet enn hva vi var da. Men større endringer vil komme, til stor glede og nytte for alle som sitter på med oss.