Banken som sier ifra

Hvordan selge en by?

Circle Group animasjoner

Sterkere, sammen

Sterkere, sammen

Med spesialkompetanse, operativ erfaring og solid kapital, utvikler Circle Group et nytt brønnservice-selskap som vil utfylle oljebransjen. Det handler om å sette sammen de beste, for så å utvikle noe enda bedre. Om å bli sterkere, sammen.

Logo

Serieentreprenøren og landets største private equity-selskap Hitec Vision står bak det nye selskapet. Circle Group søker nå målrettet etter serviceselskap med eksisterende kundeportefølje og produktselskap med unik eller kommersialisert teknologi.

 

De benytter det man kaller en ”buy and build”-modell, kombinert med konseptet ”Smart kapital”, og målet er hele tiden å forbedre vekst og utvikling i porteføljeselskapene. For – gjennom å bygge sterke porteføljeselskap, bygges også en sterk gruppe.

 

Bærekraftig og langsiktig vekst er viktige nøkkelord for Circle Group: Selskap som går inn i sirkelen, skal komme styrket ut. Dette fokuset har lagt grunnlaget for arbeidet med navneutvikling, visuell identitet og nettside.

 

Ved å sette sammen, og bygge opp, skaper Circle Group ”excellence together”.

 

Nettsiden spiller en viktig rolle i presentasjonen av selskapet, med god og solid informasjon som bekrefter Circle Group sin seriøsitet, ambisjoner og profesjonelle approach. I tillegg til godt innhold er det også benyttet virkemidler i design og teknisk løsning som støtter opp under budskapet.

 

 

www.circlegroup.no