Grafisk profil til ny restaurant i Oslo

Året som gikk. I tall, tanker og bankgrafer.

Sy sammen Sydenferien i år

Sy sammen Sydenferien i år

skreddersyden.no kan du enkelt planlegge en sommerferie etter dine mål.

Chartertrafikken går nedover, mens flysøkene på nettet og spesielt FINN øker. Vi vil ha rimelige og fleksible reiser, til andre steder enn de tradisjonelle chartermålene. Vi vil ha det vi vil ha – fly når vi vil, dit vi vil. Sydenreise med skreddersøm.

 

En side for inspirasjon!

Skreddersyden.no er en ny tjeneste fra Avinor viser deg alle reisemuligheter i Sør-Europa. Her selges ingen flybilletter, men siden samler alle direktedestinasjoner fra din regionale flyplass slik at du kan bli inspirert – og sette sammen sommerferien slik at den passer perfekt, med opplevelser og shopping, strand og sol.

Fasett har bidratt med konsept og innhold til kampanjesiden. Selve nettløsningen er basert på Avinor sitt eksisterende rammeverk.

Nasjonal kampanje

Skreddersyden er den første nasjonale kampanjen til Avinor som utviklet og produsert fra en av de regionale flyplassene. I tillegg til Stavanger lufthavn, Sola vil den også inspirere til å sy sammen en god sommerferie – og gjøre reisen enklere –for passasjerer fra flyplassene i Kristiansand, Ålesund, Bodø og Tromsø.

 

Fasett har bidratt med idé, konsept og innhold til kampanjesiden. Selve nettløsningen er basert på Avinor sitt eksisterende rammeverk.

 

Kampanjen består også av nettbannere i nasjonale media, skjermer og adshels ved flyplassene og flyplassenes nedslagsfelt.

 

 

 

 

Kampanjen består av godt og gjennomtenkt innhold, relevant for dem som vil ha inspirasjon. Les mer om innholdsmarkedsføring her.