Årsrapport med et videre perspektiv

Presisjon. Profesjonalitet. Projure.

Syden på Sola - i år også!

Syden på Sola - i år også!

I år som i fjor ønsker Stavanger lufthavn, Sola alle sine passasjerer velkommen til Syden – før reisen går videre til, for eksempel, Syden. Årets sydenlounge er nå på plass, og klar for sommerferien.

 

Stavanger lufthavn Sola blir et stadig viktigere knutepunkt for regionen, med en stadig økning i passasjerantall, direktedestinasjoner og avganger.
 

Ferien starter på Stavanger Lufthavn, Sola


I løpet av sommeren 2014 vil flere tusen passasjerer reise fra eller lande på Sola. Flyplassen ønsker å gjøre reisen litt enklere for alle passasjerene i disse hektiske sommermånedene.

Alle – og spesielt reiseglade familier – skal bli tatt imot på best mulig måte.

 

Sammen med Fasett har ”Syden på Sola” blitt videreutviklet. Vi har tatt tilbakemeldingene fra passasjerene som reiste sommeren 2013 på alvor, og jobbet for at reisen skal bli enda enklere for både barn, familier, voksne og venner som skal ut på tur.


Med andre ord kan vi ønske Velkommen til Syden på Sola, også i år.

 

 

Egen innsjekk og Sydenlounge
Alle som skal reise til Syden i sommer får sin egen innsjekk, egen bagasjeinnlevering, eget kart, egne informasjonsskilt og -piler(!), egen familiesluse og ikke minst en helt egen sydenlounge – med tilbud og aktiviteter for hele familien.

 

God tur og god sommer!