Et nytt og annerledes sykkelverksted

Har du hørt på maken?

Total har fremdeles store ting på gang

Total har fremdeles store ting på gang

Olje- og gasselskapet Total har vært i Norge i nærmere 50 år, og selskapet er samlet sett blant de største på norsk sokkel.

Fotografier er gjort av Kimm Saatvedt, microsite er utviklet i samarbeid med Last Friday og filmene på storetingpågang.no er laget sammen med Chezville.

 

 

Nå er det først og fremst utbyggingen av det Total-opererte Martin Linge-feltet som krever mest oppmerksomhet. I tillegg til planlegging av nye lete- og avgrensingsboringer og videre produksjon på fasttrack-feltet Atla. Total har så definitivt store ting på gang.

 

I løpet av høsten vil vi møte en rekke personer og deres tanker og planer – og bli kjent med en rekke prosjekter og aktiviteter – som til sammen utgjør noen av de store tingene Total har på gang. – Hva betyr det å ha store ting på gang?

 

 

 

Nettsiden er utgangspunktet og samler alle menneskene, aktivitetene, planene og informasjonen om selskapet. Der legges det også ut ledige stillinger og nyheter fra Total i Norge.

→ storetingpågang.no

 


Store ting på gang-konseptet videreføres altså i alle høyeste grad; i denne omgang på boards, nett- og printannonser og stadige oppdateringer på (selvsagt responsiv) microsite.

 

 

I tillegg lanserer også Total et nytt magasin denne høsten. In the making er et magasin der vi møter mennesker og tanker, aktiviteter og prosjekter fra et olje- og gasselskap med svært mange store og spennende ting på gang.