Vi skal på Gladmat

Nå kan hele verden forstå DNV

Total har store ting på gang igjen

Total har store ting på gang igjen

Se hele kampanjen som Norges tredje største olje- og gasselskap lanserer i disse dager – Total er på vei ut på banen igjen.

Kampanjen består av en rekke elementer; responsive microsite, boards, nett- og printannonser og omfattende internkommunikasjon. Fotografier er gjort av Simon Skreddernes, microsite er utviklet i samarbeid med Last Friday og filmene på storetingpågang.no er laget sammen med Chezville.

Ps. Årsrapporten for 2011 fra Total E&P Norge har vi også lagt.


To av flyplassene i landet med Total-kampanjen: Oslo (øverst) og Stavanger.

 

 

Total har vært i Norge i nærmere 50 år, og selskapet er tilstede i lisenser og andeler i felt fra Ekofisk i sør til Snøhvit i nord. Samlet sett er Total blant de største på norsk sokkel. Og nå, nå skal Total bli feltoperatør igjen:

Et grønt lys fra Stortinget for utbygging av Martin Linge-feltet. En fast track Atla-utbygging i rute og nye lete- og avgrensingsboringer i sikte. Total har store ting på gang. Igjen.

 

 

Men, vi avslører ikke helt hva det store vi snakker om egentlig er. Kanskje det er Martin Linge alle forbereder seg til? Eller er det Atla vi bretter opp ermene for? Eller kanskje det er noe helt annet?

Å ha noe stort på gang er en fantastisk følelse – selv om man ikke helt vet akkurat hva det er. For det er noe med stemningen og energien i Total for tiden. Man merker det i gangene, i møtene, i kantinen og i hver enkelt.

Og, merker ikke du det også? Har ikke du også noe stort på gang?