Store ting på iPad

Ved fjorden, nær byen

Se case film om Jaerlines

Velkommen om bord på Jaerlines

Velkommen om bord på Jaerlines

– for deg som skal ut og fly fra Jæren!

Resultatet:
Løsningen og lanseringskampanjen førte til mye oppmerksomhet i hele regionen – og avgangene ble fylt opp av glade passasjerer fra dag én. Allerede etter et par uker lønnet satsningen seg – mange vil nå reise kollektivt! Og, kanskje enda bedre: andre kollektivselskaper (med både passive og aktive konsesjoner) og regioner/kommuner (Sandnes, Randaberg, Sola, Ryfylke osv) i nærheten av Stavanger lufthavn ønsker å bli en del av konseptet Jaerlines.

 

 

Utfordringen:
Stavanger lufthavn Sola er et viktig knutepunkt for kollektiv transport i Stavanger-regionen – samtidig som flyplassen har den høyeste andelen av privatbilkjøring blant de store flyplassene i landet. Sammen med NSB, flere kommuner på Jæren, kollektivselskapet Kolumbus og Rogaland Taxi klarte krefter ved lufthavnen å få satt opp én bussrute/et kollektivt alternativ til og fra flyplassen fra tettstedene nedover Jæren – for første gang i historien (og som et prøveprosjekt!). Det var viktig at hele Jæren fikk med seg dette tilbudet skulle igangsettes – og enda viktigere: at de benyttet seg av det.

 

Løsningen:
Et helt nytt flyselskap (som foreløpig riktignok bare hadde direkteruter på landjorda) ble skapt. Vi lanserte Jaerlines – et helt nytt kollektivt transportselskap med ambisjon om å transportere flest mulig mennesker fra hele Jæren ut i den store verden (via Stavanger Lufthavn, Sola). Og, første direkterute ble en bussrute fra Nærbø/Bryne – til London, Warszawa og New York.