Designtalent mot toppen?

Idésterk visualiserer eller kreatør med sikker formsans? UI-designer, grafisk designer eller digital designer? Det viktigste er at du er på vei mot toppen.

Fasettwen 0 00 02 20

Vi i Fasett åpner igjen opp for junior designere, praktikanter, interns eller praksisstudenter eller lignende. Om du er nyutdannet/junior eller litt mer erfaren er ikke så viktig. Det viktigste er dette: Du er oppriktig interessert i alle former for design, du behersker de viktigste programmene og mye av teorien – men mangler kolleger, reelle oppdrag, programmer som ikke er gratisversjoner og ekte kunder og… kort sagt: praksis.

Kall deg gjerne en idésterk visualiserer eller et kreativt wildcard med sikker formsans. Praktikant eller intern. Du vet hvem du er og hva du kan. Og trenger å være et sted for en kortere eller lengre periode for å komme deg videre – mot toppen.

Fasett tilbyr:

  • praksisplass med ansvar og kreativ frihet
  • utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og gode muligheter for personlig og faglig utvikling i Stavangers største og fremste design- og reklamemiljø
  • et godt og spennende arbeidsmiljø med ambisiøse og dyktige medarbeidere
  • en solid portefølje av kunder og oppdragsgivere, både nasjonale og internasjonale
  • konkurransedyktig lønn, og gode velferdsordninger – og ellers det dyktige folk trenger for å gjøre en best mulig jobb

Har du spørsmål, ta kontakt med Bernt eller send oss en “heis-pitch” og en cv til hjelp@fasett.no, så tar vi kontakt med deg.