FASETT søker en rådgiver som kan sine ting

Fasett er et godt etablert fullservice design- og reklamebyrå som betjener både internasjonale, nasjonale og regionale kunder i alle kategorier og av ulike størrelser på en måte vi opplever at de setter pris på. Vi vil vokse videre og behøver derfor en ny kundeansvarlig rådgiver.

Vår nye rådgiver behersker både kommunikasjon og business og ikke minst har evnen til å formidle og forankre vår samlede kompetanse på ledelsesnivå hos krevende kunder.

Dersom det er deg vil du umiddelbart få ansvar for å utvikle kundeporteføljen og styrke noen av våre største og viktigste kunder. Du vil ha ansvar for kundekontakt, utarbeide kommunikasjons- og merkevarestrategier, og vil jobbe tett med både kreatører, prosjektledere og andre rådgivere i byrået. Utvikling av innsikt, analyse og mediestrategi for våre kunder vil også være en sentral oppgave.

Ledigstilling

«Nå ser vi etter en rådgiver som har en inngående forståelse for digital forretningsutvikling, kan sitt kommunikasjonsfag og er glad i å organisere effektivt. Du må brenne for kommunikasjonsfaget og selv være en sterk kommunikatør som kan selge inn gode råd og ideer!»

- Strategisk leder Maren Aadnøy Goa

Oppsummert:

  • fulltidsstilling midt i Stavanger med ansvar og stor frihet
  • utfordrende og varierte arbeidsoppgaver og gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • et godt og spennende arbeidsmiljø med ambisiøse og dyktige kolleger
  • en solid portefølje av kunder og oppdragsgivere, både lokale, nasjonale og internasjonale
  • konkurransedyktig lønn og gode betingelser
  • tilgang til det største kreative kommunikasjons-miljøet i Stavanger og sannsynligvis den mest spennende jobben i området for en rådgiver som ønsker seg til et byrå.

Kontakt:


Ta kontakt i dag og send oss en kortfattet søknad og solid cv til jobb@fasett.no.

Spørsmål, avklaringer eller bare to ord om stillingen? Ta kontakt med strategisk leder Maren Aadnøy Goa på maren@fasett.no.