Algeco velger Fasett

Før var de Malthus Uniteam, Wexus-gruppen, Temporary Space Nordic og Algeco. Nå er de Algeco i hele Norden - og verden. (Og vår nye kunde!)

Container med mann på taket heises opp av kran

Ved å levere modulbygg, containere, reefere og andre midlertidige rom for opphold eller oppbevaring, skaper Algeco smarte rom hvor folk kan leve, jobbe og lære. Eller som payoffen sier: Creating smart spaces for people to live, work and learn.

Nå har Algeco Nordic valgt Fasett som sitt byrå. Vi har allerede begynt på jobben - blant annet gjorde vi lanseringen av Algeco i Norge, Finland, Sverige og Danmark.

- Algeco Nordic skal bygge en sterk posisjon i de nordiske landene, koordinert fra Norge. Merkevarebygging og markedsføring er sentralt for vår virksomhet, og vi har valgt Fasett som vårt hovedbyrå til å bidra med dette, i alt fra råd til gjennomføring. Erfaringene fra første oppgaven de fikk - selve lanseringen av Algeco i Norden - er veldig gode, og vi her hos ser frem til å jobbe videre sammen med Fasett, sier Steinar Aasland, MD i Algeco Nordic.

Algeco har valgt Fasett som sitt hovedbyrå for hele Norden, og avtalen inkluderer alt av merkevarerådgiving, idé- og konseptutvikling for alle flater og kanaler, innhold, design og produksjon.

Steinar Aasland - Algeco Nordic