Om oss

Så hvem er vi?

Fasett består av et knippe kloke hoder med lang erfaring med strategisk merkevareledelse, store markedsføringskampanjer og design- og merkeutviklingsprosjekter. Vi er historiefortellere, designere, rådgivere, strateger, problemløsere og formidlere. Vi skaper og foredler.

Et kommunikasjonsbyrå som med kreativitet, mot og kunnskap løser oppgaver og skaper verdi for kunden.

Fasett har drevet med kreativ problemløsning siden 1993 og har vokst til å bli Stavangers største byrå. Vi tør til og med påstå at vi er et av Norges ledende kommunikasjonsbyråer. Hver kunde er unik, og kommunikasjonsverdenen er i stadig endring. Derfor går vi løs på hver ny oppgave helhjertet, med mot i brystet og vett ipannen.

Ta gjerne en titt på noen av jobbene vi har gjort her, og la oss ta en prat!

Inspirerende utmerkelser

Utmerkelser og priser er ikke alt her i verden. Men det er en av de viktigste og mest presise måtene å måle det vi i Fasett både leverer og lever av; nemlig kreativ problemløsning.

Vi fikk en tredjeplass i Regi sin store byråundersøkelse i 2018. Regi beskriver selv konkurransen slik: "Regi er en konkurranse hvor byråer blant annet vurderes på faglige kriterier om merkevaren, kunnskap om kundens marked, analytisk-, strategisk- og kreativ kompetanse, i tillegg til byråets evne til å levere løsninger som gir forretningsmessige resultater og effekt for pengene."

Denne pallplasseringen er vi veldig stolte av, spesielt siden rangeringen kommer som en følge av intervjuer som er gjort med våre kunder. Konkurransen forteller med andre ord hvor fornøyde våre kunder er med oss.

Dette er ellers de andre konkurransene vi deltar og rett som det er altså vinner i:

Gullblyanten - BIS industrier

Gullblyanten

(Norgesmesterskapet i reklame og design, arrangeres av Kreativt Forum.) Her har vi flere ganger hevdet oss helt i toppen, med bl.a. en gull til Bilfinger for HMS-kampanjen ’Hilsen Mor’, sølv til Sandnes Sparebanks årsrapport og bronse til Avinor/Sola for lanseringen av Norges første flyplass-app. (Foto fra "Hilsen Mor"-kampanjen.)

Dnv Gl Eto 04

Farmandprisen

(NM i årsrapport) I Farmandprisen har årsrapportene til DNV GL har som regel vært helt i toppen i Farmandprisen de siste årene. Vi har også vunnet med flere av våre andre kunder i denne nasjonale fagprisen.

Rosenberg banner på Sola

Årets Markedsfører

(Markedsføringsforeningen i Stavangers utmerkelse for den eller de som har markert seg med bevisst og effektiv markedsføring gjennom flere år.) Rosenberg WorleyParsons ble kåret til Årets Markedsfører blant annet fordi de ’har klart å bygge en identitet og en merkevare som forteller hvem de er. Rosenberg har gått fra det tradisjonelle til det innovative og fått en medieoppmerksomhet som overgår langt bedriftens størrelse. Gratulerer!’

Merket for god design - Sandnes Sparebank

Visuelt

(NM i grafisk design, illustrasjon og interaktiv design, arrangeres av bransjeforeningen Grafill.) I Visuelt har vi vunnet metaller og diplomer gjennom årene. Blant annet innen typografi, grafisk design, digitalt design og illustrasjon, ikke minst for Sandnes Sparebank og Stavanger kommune.

Total - bilder fra app

Red Dot Design Award

(Verdens største og mest prestisjefylte konkurranse for design og visuell kommunikasjon. Nærmere tyve tusen arbeider juryeres hvert år.) Her har vi fått Red Dot både for ’the red dot for excellent design’ til Suldalsskinka (emballasjedesign) og operatørselskapet TOTAL (illustrasjon og iPad app) og en ’red dot: best of the best’ (i selskap med kun 60 andre arbeider) til Sandnes Sparebanks årsrapport.

Sandnes Sparebank - elementer fra profil

Merket for God Design

(Norsk designbransjes største og viktigste utmerkelse, deles årlig ut av Norsk Designråd.) Sandnes Sparebank har fått merket for sitt unike profilprogram og gjennomførte visuelle design gjennom svært mange år. Sandnes Sparebank er også nominert til Klassikerprisen.