Til topps i europeisk design-kåring

Vi gikk helt til topps i prestisjetunge European Design Awards i Tallinn i juni og ble belønnet med gull for den nye logoen til Lnett.

ED Awards Lokasjon
ED Awards Skjerm
ED Awards Fasett pa scenen
O DSCF4154

The European Design Awards, også kjent som ED-Awards, er en fagkonkurranse som vurderer og plukker ut det beste av kommunikasjonsarbeid innenfor designfeltet fra siste år.

Det var den nye visuelle identiteten til Lnett utviklet av Fasett i samarbeid med Studio Bergini i London, som fikk gull i kategorien ‘Company Logo’ under utdelingen i Tallinn.

- Et godt samarbeid og en god relasjon med kunden lager fundamentet til å skape godt design. Å ha med gode samarbeidspartnere, som Studio Bergini, gir oss nye inntrykk og impulser og hever nivået vårt, sier Bernt Henrik Kommedal, digital design lead i Fasett.

ED-Awards er et felles initiativ fra International Council of Design og designmagasiner fra hele Europa og deles ut til europeiske designere for fremragende arbeid innen kommunikasjonsdesign. Alle innsendte bidrag bedømmes av et panel av journalister og designkritikere fra femten europeiske designmagasiner og regnes som en av Europas største designfestivaler.

– Det er svært kjekt å få denne anerkjennelsen ute i Europa, både for oss i Fasett og ikke minst kundene våre. Fasett skal alltid være i toppen av grafisk design og branding i Norge – og denne utmerkelsen hjelper oss i å beholde den posisjonen, sier en fornøyd Pål Hjorth Berge, daglig leder i Fasett.

Ben Hodges har bidratt med 3D animasjoner og Allcaps med typografi.

Fasett har tidligere fått sølv i ED-Awards for Total i 2015, men dette er altså første gang vi har fått gull.