Aleksander Eikeberg er rådgiver i Fasett (igjen!)

- Jeg bobler over av forventning og glede og sommerfugler og farris og alt som er. Jeg er stolt av å få muligheten til å komme tilbake til flinke Fasett og få jobbe med den fineste gjengen i byen, sier Aleksander Eikeberg, påtroppende strategisk rådgiver og kundeansvarlig i Fasett.

Ja, for har vi ikke sett Aleksander før? Jo visst, han jobbet i Fasett som rådgiver og prosjektleder fra 2011 til 2014. I mellomtiden har han hatt forskjellige ledende roller på kundesiden, for Altibox og for NorSea.

IMG 2212

- Jeg tenker det er en stor fordel at jeg nå har hatt forskjellige roller på begge sider av bordet. Jeg vet en del om både det å jobbe i byrå og hvordan få det beste ut av et byrå som kunde. Samtidig har jeg kommet til at jeg trives best på byråsiden, med å rådgi og jobbe med forskjellige kunder i flere type bedrifter, bransjer og prosjekter. Og etter å ha sittet som kunde av både Fasett og en rekke andre byråer og konsulenthus i Norge de siste årene, kommer jeg tilbake enda tryggere på kvaliteten vi står for. Fasett er for meg ganske enkelt blant de aller beste kommunikasjonshusene i Norge. Så jeg gleder meg til å jobbe med de kreative teamene igjen, være med på å skape og dyrke fram gode ideer og hjelpe kunder til å få realisere planer og løse problemer på en god måte, sier Aleksander.

Siden Aleksander jobbet i Fasett sist har mye endret seg i kommunikasjonsbransjen.

- Tilfanget av inntrykk har blitt større, folk må forholde seg til mye mer kommunikasjon og merkevareopplevelser i mange flere flater. Det å lage god kommunikasjon som treffer, som folk husker og som blir oppfattet riktig tror jeg er blitt mer krevende. Samtidig er det mye som fremdeles er likt: Folk legger fortsatt merke til det som berører dem, som provoserer eller engasjerer. Det er et større mangfold av treffpunkter og flater, men de grunnleggende virkemidlene er de samme, sier han.

Daglig leder Pål Hjorth Berge er veldig glad for å ha Aleksander tilbake på huset.

- De åtte årene har Alex brukt godt i Lyse, Altibox og NorSea. Nå er han ferdig med den "utdannelsen" og klar for en større rolle i byrå. For på byråsiden er Aleksander i sitt rette element: Han er unikt faglig fokusert og oppdatert og har samtidig et sterkt engasjement og teft for det kreative produktet og de verdiene man kan skape for merkevarer og organisasjoner. Vi ønsker Aleksander velkommen hjem, sier Pål.

Det er en sirkel som sluttes når Aleksander tar over for Maren Aadnøy Goa, som forlot Fasett rett før sommeren.

- Jeg begynte første gang i Fasett da Maren skulle ut i barselpermisjon. Nå tar jeg over jobben hennes atter en gang. Litt vemodig, litt snodig og samtidig litt fint, sier Aleksander.