Vi bygger merker!

Kreativitet er verktøyet vårt for å løse problemer og bygge sterke merkevarer. Det er kjernen i alt vi gjør og alt vi tilbyr våre kunder – fra strategisk rådgivning og merkevarebygging, til konsept- og ideutvikling, små og store kampanjer, digitalt design, navn og visuelle identiteter.

Som historiefortellere, designere, rådgivere, strateger, problemløsere og formidlere, er merkebygging kjernen i det vi kan og står for. Og slik gjør vi det:

Merke strategi

Merkestrategi

Vi peiler ut en kurs for merkevaren din, identifiserer hvor du skiller deg ut i markedet og hvordan du effektivt kan nå målgruppen din.

Merke identitet

Merkeidentitet

Logoen er merkevarens visuelle kjennetegn og identiteten gjør at du blir lagt merke til. Vi utvikler logoer og grafiske identiteter som skiller seg ut og uttrykker essensen i merkevaren din.

Merke navn

Merkenavn

Et navn er mer enn bare et ord; det er også det første møtet med merkevaren. Vi utvikler navn som er minneverdige, og som gjenspeiler essensen i ditt merkes personlighet, slik at du blir husket og gjenkjent.

Merke lofte

Merkeløfte

En merkevare er et løfte. Vi hjelper deg med å skape et klart og tydelig merkeløfte som formidler hva merket ditt står for og hva folk kan forvente når de har med deg å gjøre.

Merke kommunikasjon

Merkekommunikasjon

Hvordan snakker merkevaren din til verden? Gjennom alle former for markedsføring, salg eller selskapsprofilering, hjelper vi deg med å skape kommunikasjon som fanger oppmerksomhet, vekker interesse og utløser handling.

Merke opplevelse

Merkeopplevelse

Hver interaksjon teller. Merkeopplevelsen er summen av alle møtene en kunde har med ditt merke; de digitale og fysiske treffpunktene som former deres oppfatning og følelser om merkevaren. Vi hjelper deg med å skape positive merkeopplevelser som gjør et varig inntrykk!

Jobb med oss!

Enten du er ute etter å bygge merkevaren din fra bunnen av eller underveis, om du trenger hjelp med å nå målgruppen din gjennom kreative kampanjer, eller står overfor andre problemer som kan kreve kreativitet for å løses – er vi her for å hjelpe.

Ta kontakt her