Maren Aadnøy Goa slutter i Fasett

Å bytte jobb hvert tredje til femte år er vanligst blant norske arbeidstakere. Men en av dem som har strukket strikken og dratt snittet godt opp er Fasetts egen rådgiver og partner Maren Aadnøy Goa. Vi kan nesten ikke tro det, men etter 16 år har tiden kommet for Maren å kaste seg uti noe nytt.

Des 1105

- Jeg har egentlig opplevd tiden i Fasett som en evig fornyelse, og jeg har aldri gått lei av å løse problemer for oppdragsgiverne, sier Maren.

Ah, oppdragsgivere. Et viktig stikkord. Det bringer oss til hvor Marens vei går videre.

- Etter 20 år i byrå frister det å bruke kompetansen og læringen til en rolle på den andre siden av bordet og jobbe fokusert med bare én merkevare. Jeg gleder meg til å se faget fra en annen vinkel. Dessuten har jeg fremdeles mye å lære, sier Maren, som ikke vil røpe helt hvor hun skal jobbe ennå, bare at det er en lovende startup i Stavanger.

Men la oss mimre litt til. For hva er Maren stoltest av etter 16 år i Fasett?

- Jeg er stolt av å ha jobbet i et byrå som stadig har tilpasset seg endringer i markedet og i tillegg ledet vei i utviklingen. Vi har klart oss gjennom både finanskrise og pandemi med humør og framtidstro i behold.

Og så en liten kuriositet: Det sto ikke i stillingsbeskrivelsen, men Maren har blitt litt av en samferdselsekspert i løpet av årene i Fasett.

- I løpet av de ti siste årene har jeg faktisk jobbet både med Avinor, Fjordline, Rogaland Taxi, Boreal, Rødne og Statens Vegvesen. Det eneste jeg manglet på listen var Kolumbus, så jeg ble litt sur da vi ikke fikk den kontoen. Da ville jeg fått komplett bingokort på luft, hav og vei, ler hun, før hun trekker frem VB og Avinor som de mest positivt utfordrende kundene hun har hatt ansvaret for.

På tampen gir vi Maren en utfordring, vel vitende om at det er en umulig oppgave. Hva kommer hun til å savne mest med Fasett?

- Humoren, den høye takhøyden, den evige viljen til kreativ problemløsning fra alle de fine Fasett-folkene. Positiviteten og “gutsen”. Sommerfestene, danse inn i sommernatten med krans på hodet. En hverdag med hardt arbeid og likevel rom for tull og tøys. Folkene og oppdragsgiverne som gjør at du gleder deg til å gå på jobb hver eneste dag. Det har vært steingøy. Men alt til sin tid, sier Maren.

Daglig leder Pål Hjorth Berge innrømmer lett at han kommer til å savne Maren. Eller “gutse-Maren” som han kaller henne.

- Maken til energi og pågangsmot matchet med talegaver og faglig tyngde finner du svært få av i vår bransje. Derfor - og fordi Maren er helt spesiell for kolleger, samarbeidspartnere og kunder- vil vi savne henne veldig her i Fasett. Vi har hatt 16 fantastiske år sammen, og det må vi takke for, sier Pål, som legger til at han håper at Maren kommer tilbake som kunde.

For Marens etterfølger blir det et par høylytte, klakkende sko å fylle, men heldigvis for oss i Fasett er en ny rådgiver på vei inn i gjengen allerede. Hen starter i jobben i august, og vi gleder oss til å dele hvem det er.