Sølv og bronse for DNV og AutoStore

Farmandprisen er Norges mest prestisjefylte årsrapportpris og har vært delt ut hvert år siden etableringen i 1955.

Da juryen i Farmandprisen publiserte årets resultatlister viste årsrapporter fra Fasett nok en gang godt igjen på toppen av pallen i det som gjerne kalles NM i årsrapport:

DNV ble tildelt en gledelig sølv i kategorien ‘Beste ikke-børsnoterte selskap', mens AutoStore’s årsrapport – som vi gjorde for aller første gang – gikk rett inn til en bronse i kategorien ‘Beste ide & design’!

Farmandsprisen2023

Om vinnerne i kategorien Beste ide & design’ uttalte juryen:

– «Alle-konkurrerer-mot-alle» i denne kategorien og de fleste deltakere holder et meget godt nivå når det gjelder design og den håndverksmessige utførelsen. Som i tidligere år er det fortsatt krevende å komme opp med en god – og gjerne unik – ide som gjerne kan oppleves som en «rød tråd» gjennom hele rapporten. De beste leverer imidlertid også her.

Gratulerer AutoStore! Dette var en fin bekreftelse på en solid og god start på samarbeidet vårt. Takk!

Gratulerer DNV! Takk for et godt og inspirerende samarbeid – i år igjen! Det er nemlig 15. året på rad at vi har hatt gleden av å samarbeide om ide og design for selskapets rapporter, og det er vi stolte av. 

Om årets vinnerrapporter uttalte juryen i Farmandprisen følgende:

– Alle medaljevinnere byr på rapporter som holder et svært høyt nivå. Det er også positivt at stadig flere vektlegger bærekraft og integrert rapportering i større grad. Dette er forhold som vil bli enda tyngre vektlagt i neste års konkurranse.

– Å vinne priser sammen med DNV og AutoStore, to av de mest globale norske selskapene vi har, er vi svært stolte av i Fasett. At vi i tillegg tar bronse i ‘Beste ide & design’ for det som er vår aller første årsrapport sammen med AutoStore, er jo ekstra gledelig, sier en fornøyd daglig leder Pål Hjorth Berge.

Og ja, vi er godt i gang med 2023-årsrapportene, både for AutoStore og DNV, allerede!