Fasett ansetter Embla!

Fasett har ansatt Embla Eide Robertson som ny kreatør. Embla kommer sist fra apriilprocontra og har en BA i Art Direction fra Westerdals Oslo Act. Med denne ansettelsen fortsetter Fasett å styrke staben og posisjonere seg for videre vekst – både i kvalitet og kvantitet. Embla er allerede på plass og godt i gang i det nye året!

IMG 4375

Embla kommer fra stillingen som grafisk designer/AD i apriilprocontra, hvor hun jobbet for kunder som Bate, Folkehallene, Momenta, Magasin Blaa og Sparebank1 SR-Bank m.m. Hun har også erfaring fra filmproduksjon i Danmark og jobbet der blant annet på flere Netflix-produksjoner og intet mindre enn to Oscarvinnende spillefilmer! I Fasett går hun inn som grafisk designer/AD blant byråets kreatører.

– Det faglige nivået er høyt i Fasett – menneskene og miljøet der har kreative ambisjoner og byrået har alltid løftet blikket ut av regionen og oppført seg deretter. Det er åpne og rause folk jeg har snakket med, og nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med gjengen, ha det gøy og lage fine ting sammen med så flinke mennesker, sier en fornøyd Embla.

I Fasett er det også god stemning:

– Vi har fulgt med på Embla og hennes arbeid en stund og er superglade for å få henne på plass hos oss. Med Embla får vi en prisvinnende kreatør, dyktig grafisk designer og sterkt visuelt og annerledestenkende idéhode i en og samme person! Jeg er sikker på at Embla vil passe godt inn her hos oss, sier kreativ leder Egil Alv Andreassen.

– For Fasett er det en fjær i hatten at Embla velger oss. Fasett har som et klart mål å være blant de beste – og for å få til det er vi avhengige av både dyktige medarbeidere og kunder som deler våre ambisjoner. Vi er på god vei – og med Embla på plass blir vi ganske enkelt et enda bedre byrå, både å jobbe i og å jobbe med. Vi gleder oss, sier daglig leder Pål Hjorth Berge.

IMG 4382