– Legg på en null

Dette er Arild Vollans standardfrase når vi spør om ideen vår er realiserbar innenfor budsjett. Men han er slett ikke så sur og arrogant som han høres ut.

Arild 2

Tvert imot, Arild jobber i SixSides og er en av de hyggeligste og dyktigste menneskene vi kjenner. I avdelingen for sterke merkeopplevelser, er Arild og SixSides ofte vår forlengede arm på utvikling av fysiske utstillinger og messestands. Han er den vi ringer når en av våre kunder har behov for en utstilling som ser bra ut, er praktisk, står støtt – og er innenfor budsjett.

Det siste prosjektet vi jobbet sammen på var i forbindelse med Norsk Oljemuseums utstilling Kutt! Arild hadde som vanlig et kreativt og løsningsfokusert hode vi kunne sparre med, og utstillingen ble heldigvis en stor suksess som tiltrakk seg mange besøkende. Vi har også utviklet sterke messekonsepter for flere kunder de siste årene - som Laerdal Medical og Sval. Og i disse dager samarbeider vi om å utvikle nye stands for både Repsol og NorSea, som du kan se resultatet av på ONS i august.

Atlanterhavsparken kopi
Ons 538

– Men Arild, hva driver dere egentlig mest med i SixSides?

– Vårt hovedfelt er å utvikle og skape permanente utstillinger for museer, opplevelses- og besøkssenter, forteller Arild. – Vi trives best med totalansvar fra første spire til en idé og helt frem til åpningen. Så er vi jo opptatt av at det vi utvikler skal ha en sanselig og taktil dimensjon, samtidig som det formidler og treffer godt. Vi har 21 flinke kollegaer å spille på, mest på kreativ side, men også utviklere av interaktive løsninger, i tillegg til prosjektledere.


– Men når dere er så mange, har dere egentlig noe utbytte av å jobbe sammen med oss?

– Ja, det er utrolig kjekt å jobbe sammen med fine Fasett-folk, fortsetter Arild. – Der dere er flinke på spissing av konsept og kommunikasjon, så komplimenterer vi deres kompetanse med at vi kan fysiske rom og det å skape gode møteplasser. Målet er å skape opplevelser som begeistrer og formidler godt, og sammen er vi dynamitt! Vi lærer av hverandre når vi jobber i prosess. Fasett er supre på å dele og inkludere, det har vi mye igjen for. Det gagner alle – ikke minst sluttresultatet.


Vi i Fasett kunne ikke vært mer enig i Arilds konklusjon, og vi gleder oss allerede til neste prosjekt!

IMG 4161
IMG 20441