Sval Station

For å nå målet må man starte et sted. Og Sval Station på ONS er et glimrende utgangspunkt.

Reisen starter på Sval Station

For å nå målet må man starte et sted. Og Sval Station er et glimrende utgangspunkt.

Fasetts samarbeid med det Hitec Vision-eide selskapet Sval Energi begynte allerede da selskapet het Solveig Gas. Og da oppkjøp og nye strategier førte til behov for nytt navn og ny profil, fikk vi heldigvis anledning til å bidra.

Gjennom en god og grundig prosess utviklet vi nytt navn, logo, grafisk profil og tone of voice, og på bakgrunn av dette arbeidet ble det utviklet ulike kommunikasjonsuttak som nettsider og annonsering.

Standbygging

Sixsides

3D animasjoner

Børge Myrnes

Foto av stand

Anne Lise Norheim

Da det ble klart at ONS skulle arrangeres i august 2022 begynte arbeidet med å utvikle et standkonsept basert på Svals merkevareplattform. Flere konsepter ble vurdert, og sammen med kunden valgte vi et konsept som understreker Svals evne til å snu seg raskt, gripe muligheter når de byr seg, og selskapets korte vei fra ord til handling.

Prossess

Løsningen ble Sval Station

En stasjon – enten det er en togstasjon, flyplass eller en utskytningsrampe for romraketter – er et startsted for nye reiser. Og fra Sval Station kan man nå målet raskere – på grunn av Svals hurtighet og smidighet.

Sval underveis
Sval underveis2 8 of 10

Da konseptet og designet var godkjent allierte vi oss med standbygger SixSides, som var ansvarlig for den praktiske gjennomføringen av byggingen av standen. I tett samarbeid med kunde ble vi enige om hva som var mest praktisk og effektivt – uten at vi gikk på kompromiss med idé, konsept og design.

Comp 4 0 00 05 20

På ONS’ åpningsdag 29. august sto uniformerte Sval-ansatte klare til å ta imot ONS-gjester som ville være med på reisen fra Sval Station – enten som samarbeidspartnere, politiske støttespillere, eller som framtidige kollegaer.

På standen kunne gjestene vandre rundt på perrongen, lese på informasjonstavler og reklameplakater, bestille forfriskninger i kafeen, eller de kunne gå opp trappen og slappe av i loungen.

Sval Station for Sval Energi var én av løsningene vi hadde ansvaret for på årets ONS. Se de andre her!

3 D Naked Eye5 0 24 21 10
3 D Naked Eye1 0 24 28 05

Framtidens billboard informerte om reisen videre

Alle moderne stasjonsområder har skjermer lett tilgjengelig, for reklame og informasjon. Sval Station er intet unntak. Filmen på perrongen fungerte som en informasjonstavle, med info om Sval Energi og deres visjoner. Til den store billboard-skjermen ble det spesiallaget en animasjon med 'Naked Eye' 3D-effekt (anamorf, optisk illusjon!) i samarbeid med Børge Myrnes.

Sval Station 1
Sval Station 2
Sval Station 3
Sval Station 4
Sval Station 5
Sval Station 8
Sval Station 9
Sval Station 6
Sval Station 7
Sval Station 9
Sval flip fluid flat 0 00 03 19
Animation 0 24 23 15
Animation 3 0 24 29 17
Sval Station 18
Sval Station 13
Instagram post 2
3 D Naked Eye3 0 24 35 08
Sval Station